In kleur gezegd

andersom communiceren, een herinnering tot bewust ZIJN

Angelique Nossent

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
In kleur gezegd

paperback/ gebrocheerd: € 31.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081754903, geïllustreerd, 152 blz., September 2014
Formaat: 25.0 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 477 gram.

Uitgever: Piramidions

redactie: Theo Roersma; Carry Maria Klein Gunnewiek

beschrijving

In dit boek neemt Angelique Nossent je mee op haar ontdekkingstocht naar de invloed van kleuren in ons leven. Kleuren als een zichtbare 'trilling' dienen als een belangrijk communicatiemiddel en zijn daarom een essentïele factor in ons levensproces van bewustworden. De sfeer op een plek, onze gemoedstoestand en zelfs onze onderlinge communicatie zijn te ervaren als een kleur. Door de kleuren in ons leven te zien kunnen wij bewust met de kleuren gaan werken en zo meester worden over onze beleving van de wereld. Hiermee begint onze ontwikkeling richting harmonie en bewustzijn.

Angelique beschrijft zonder schroom haar eigen persoonlijke weg om ons te laten zien hoe wij als mensen het bewust worden van kleuren in ons leven kunnen gebruiken voor ons welzijn. Dit doet zij aan de hand van onze zichtbare kleuren die voor haar de verschillende, soms uitzondelijk heftige, periodes in haar leven vertegenwoordigen. Daarnaast verduidelijkt ze dit proces met voorbeelden uit wetenschappelijk onderzoek en hedendaagse spirituele literatuur en ervaringen van zichzelf en 'gewone' Nederlanders. Verschillende oefeningen helpen je als lezer om zelf te ervaren wat Angelique bedoelt.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ik ben bevlogen door sfeer en sferen. 'Dit omdat ik sferen heel goed kan aanvoelen en invoelen. Daarnaast ben ik Synestheet. Ik zie bij woorden en geluiden kleuren.'

Dit helpt mij om mijn medemens en omgeving beter en makkelijker te begrijpen. Het thema waar ik erg veel voor voel is energetische communicatie.

Deze vorm van Communicatie staat voorop in alles wat ik doe. Communicatie is het 4de element van sfeer.
Dat het bewust worden van sfeer ook kan leiden tot persoonlijke groei en tot lekker in je vel zitten weten minder mensen.

Tijdens mijn leven heb ik voortdurend ervaren dat dit zo werkt. Mijn persoonlijk levensverhaal kent nog talloze voorbeelden van hoe u het bewust zijn van sferen kunt aanwenden voor uw persoonlijke ontwikkeling.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.