Waarom hebben gezonde mensen vitaminesupplementen nodig?

211 ervaringen van vitaminegebruikersmet een medische uitleg

Gábor Lenkei

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Waarom hebben gezonde mensen vitaminesupplementen nodig?

gebonden: € 14.75

ISBN: 9789081738828, geïllustreerd, 214 blz., February 2012

Uitgever: Free Choice Benelux B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Hoeveel appels moet u eten om genoeg vitamine C binnen te krijgen? Hoeveel walnoten voor genoeg vitamine E? Wat is de voedingswaarde van uw eten nu in vergelijking met 1960? U eet toch gezond, maar bent u helemaal gezond?

Dr. Gábor Lenkei, als voorvechter voor uw recht op gezondheid, heeft een nieuw boek uitgebracht op de Nederlandse markt. Dit boek geeft wetenschappelijke gegevens over de kwaliteit van het moderne voedsel, en de aftakeling ervan in de afgelopen decennia.

Een goed punt wat Dr. Lenkei maakt: "Als gezonde mensen niet aan een vitaminetekort zouden lijden, zouden vitaminesupplementen hun gezondheid niet verbeteren. En dat is het juist, hun gezondheid gaat er wel op vooruit. En nog geen klein beetje ook." Lijdt u aan een vitaminetekort?

Lees dit boek als je meer wilt weten wat voor resultaat er te boeken valt, en bewuster wilt omgaan met je gezondheid. Lees meer dan 200 succesverhalen van het gebruik van vitaminesupplementen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Waarom hebben gezonde mensen vitaminesupplementennodig?

paperback/ gebrocheerd: € 15.75
Na zijn bestseller "Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid", komt Dr. Gàbor Lenkei weer met een zeer verhelderend boek over ...

Meer boekennieuws op Facebook.