Bidden creëren

gebedenbundel voor het activeren van de Goddelijkheid van de mens op aarde

Gabriela Gaastra-Levin; Reint Gaastra-Levin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bidden creëren

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789081726023, 160 blz., June 2015
Formaat: 20.3 (h) x 13.2 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 185 gram.

Uitgever: Follow Your Heart Publishing

beschrijving

Biddend Creëren

De 108 moderne gebeden in deze bundel - die Gabriela als medium uit de spirituele dimensie mocht ontvangen - zijn er voor iedereen met een spirituele belangstelling. Ze zijn zeer gevarieerd van aard.

Zo zijn er gebeden die een verbinding leggen met onze spirituele vrienden Maria Magdalena en Jezus, Maria en Jozef. Maar ook die gericht zijn op je Hogere Zelf of je Innerlijk Kind. Ook zijn er gebeden expliciet voor mannen of vrouwen of voor de harmonie tussen hen. Of voor vrede in de wereld, voor het activeren van het licht in jou of voor een lang, gezond en gelukkig leven. En nog veel meer.

Gebruik de gebeden voor alles dat je vanuit je hart doet, wenst en wilt ervaren. Bidden opent op energetische wijze je hart en brengt een aangename trilling in jouw leven en in het leven van anderen.

Bid veel voor jezelf en veel voor anderen. Bid regelmatig voor onze planeet en voor de mensheid. Door te bidden breng je het collectief bewustzijn van de mensheid op een hoger niveau. Door te bidden creëer je waar je voor bidt. Tot welke spirituele kracht jij je dan ook richt, je bidt in wezen altijd voor het doen ontwaken van je eigen Goddelijkheid.

Gabriela en Reint

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.