Haren invlechten

stap voor stap

Marlene Roodbol

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Haren invlechten

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789081716611, geïllustreerd, 56 blz., May 2011
Formaat: 21.5 (h) x 21.2 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 177 gram.

Uitgever: Hareninvlechten.nl

redactie: Claudia Metz

illustrator: Sanne Syrier

beschrijving

Dit handzame boek leert je aan de hand van duidelijke stap voor stap foto's zien hoe je moet invlechten. Je begint met de makkelijke basisinvlecht en daarna komen de opvlecht, vissengraat, diadeemvlecht, meander, hartjesvlecht, verspringende vlecht en nog veel meer aan bod.
Geschikt voor links- en rechtshandigen. Voor iedereen die een Rapunsel in zijn omgeving heeft die verlangend vraagt om wat creativiteit in het haar. Dit boek is de oplossing omdat het ook leuk is om met de vlechtdraagster samen een vlecht te kiezen.

Met veel duidelijke foto's en daarnaast staat kort beschreven wat je moet doen, en hoe het er in de praktijk uit ziet. De foto's van het kapsel laten verschillende kanten zien.
het ringbandje zorgt ervoor dat het boek opengeslagen op tafel blijft liggen zodat je rustig kunt doorvlechten. Bij elke vlecht wordt de tijdsduur aangegeven.

De opvolger van dit boek is voor gevorderden: Haren invlechten: De volgende stap

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marlene Roodbol is sinds 2008 professioneel bezig met haren invlechten. Voor alle beginnende vlechters heeft ze het boek "Haren invlechten Stap voor Stap uitgebracht en voor de gevorderden het boek Haren invlechten de volgende stap. Beide boeken bevatten duidelijke uitleg met veel beeldmateriaal. Hiernaast geeft Marlene workshops en is zij als vlechtexpert op een aantal jaarlijkse evenementen aanwezig.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.