Communicatie

een allemanszaak tussen strategie en gelegenheidsdenken

Ben Warner

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Communicatie

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081715188, geïllustreerd, 328 blz., January 2013
Formaat: 24.2 (h) x 17.2 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 904 gram.

Uitgever: Nobelman, Uitgeverij

beschrijving

'Communicatie, een allemanszaak tussen strategie en gelegenheidsdenken' door communicatieadviseur Ben Warner is een ongewoon boek voor deze vakwereld. Geen leerboek, geen handboek, maar een empiriografie, zoals de schrijver het zelf noemt. Een brede beschouwing over het vak communicatie met een mengeling van praktijk en theorie en filosofisch getinte omlijsting. Een brug tussen historie en toekomst. Niet zozeer wat er in vak het verandert, maar wat zich invloedrijk om het vak heen wijzigt, is onderwerp. Warner opent nieuwe perspectieven. Het vak is volgend, waarin kan het leidend zijn?
Vanuit een idealistische visie verdragen communicatie en strategie elkaar niet. De anthropocentrische definitie van communicatie heeft zijn langste tijd gehad.
Inflatoir woordgebruik vormt een statusbedreiging. De egodemocratie introduceert asociale communicatie. Internet: feest of fuik? Schema's en verbeeldingen bieden daarnaast een zeer bruikbaar houvast voor de praktijk. En de grote vraag, die wordt opgeworpen, is: waar staan communicatoren voor op de bres?
Voor wie communicatie meer is dan vlotte persberichten, woordvoering, sponsoring of spin doctoring een panoramisch boek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.