Verantemewatte?

een mysterieus avontuur van drie dikke vrienden!

Boaz Bijleveld

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verantemewatte?

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081712071, geïllustreerd, 182 blz.,
Formaat: 26.2 (h) x 19.6 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 820 gram.

Uitgever: Eduforce

illustrator: Amy Stam

beschrijving

Verantemewatte?

Een mysterieus avontuur van drie dikke vrienden

'Verantemewatte? Wat is dat nou weer?' hoor ik je al denken. Het mooie paardje Hupeerd weet het ook niet precies. Zij wil het liefst vrij zijn. Gewoon lekker verantewattes vrij! Helaas gebeurt er iets verschrikkelijks. Iets wat haar schuld is. Het anders zo brave paard heeft geen keus en moet dapper op pad. Maar zelfs dan behandelt iedereen haar als een veulen. Zal het haar lukken de fout weer goed te maken? Lees dit spannende en grappige avontuur en kom erachter!

AVI E5 - M6 (8-10 jaar)

Omvang: 184 pagina's
Auteur: Boaz Bijleveld

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatHet paardje Hupeerd kan er niet langer meer tegen dat ze als een veulentje, een klein zusje, wordt behandeld. Ze voelt dat het tijd wordt dat ze lekker gaat doen wat ze zelf wil, iets spannends, en gaat in haar eentje op pad naar het woud waar ze niet mag komen. Dan komt ze erachter dat er niet alleen maar leuke dingen gebeuren als je doet wat je zelf wilt en geen last wilt hebben van 'Verantemewatte'. Ze belandt in een wonderbaarlijke wereld waarin ze met de hulp van haar nieuwe vrienden, de betoverde haan monsieur Kieps en het dikke ronde hondje Mops, moedig op pad gaat om de strijd aan te binden met een kwade fee. Zou ze door dapper te zijn haar fouten weer goed kunnen maken?

Sprookjesachtig avonturenverhaal over het verlangen naar onafhankelijkheid, je eigen stappen durven zetten, je eigen fouten maken en het doorzettingsvermogen dat nodig is om je tocht tot een goed einde te brengen. Samen met de grote illustraties met zwarte inkt getekend in gekleurde ecoline, maakt dit het boek vol spanning en plezier een waardevol avontuur om alleen of samen te lezen op school of thuis. Voorlezen vanaf c. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.