EHBO Leren & Doen

het complete praktijkboek

Marijke van Beukering; Nico Schouten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
EHBO Leren & Doen

paperback/ gebrocheerd: € 21.15: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081699501, geïllustreerd, 240 blz., September 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Nationale Bond voor EHBO

fotografie: Cees Rutten; Geralda van Es

beschrijving

De 2e druk van EHBO Leren & Doen is het geheel herziene, complete praktijkboek. Tekst en beeld maken de uitgave zeer toegankelijk voor iedereen die in voorkomende gevallen eerste hulp wil bieden of het officiële diploma wil behalen. In de uitgave, gebaseerd op de nieuwste Richtlijnen Eerste Hulp zijn de geldende eindtermen voor het behalen van het diploma Eerste Hulp opgenomen, evenals de jongste richtlijnen voor reanimatie, naast Eerste Hulp aan kinderen. Aan "Leren & Doen" is meegewerkt door praktijkdeskundigen en medici.
De uitgave biedt meer dan voor het behalen van het diploma Eerste Hulp nodig is.
Met eerste hulp bij zwangerschap, bij overmatig gebruik van alcohol en drugs, tijdens (grootschalige) evenementen en eerste hulp aan senioren komen verschillende levensfasen en situaties aan bod.
EHBO Leren & Doen wordt gebruikt door vrijwilligers in de eerste hulp, als lesmateriaal in het onderwijs, in de kinderopvang en door bedrijven en instellingen.
Gebruikers kunnen hun kennis toetsen op www.ehbolerenendoen.nl en zich inschrijven voor een nieuwsbrief, die informeert over nieuwe inzichten in de eerste hulp en gespecialiseerde thema's zoals nieuws over veiligheid tijdens evenementen, drugs en alcohol.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.