Van probleem naar prestatie

afstuderen in de HBO-praktijk

Jan Dik Zegel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van probleem naar prestatie

gebonden: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081693011, geïllustreerd, 148 blz., April 2011 UITVERKOCHT!

Uitgever: Op de i

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Zeer praktisch werkboek voor het uitvoeren van een praktijkonderzoek bij de afsluiting van een HBO opleiding.
Het boek is geschreven vanuit de student-onderzoeker en neemt je mee langs de universele hobbels die elke onderzoeker moet nemen. Het vaststellen van de probleemstelling, het gesprek met de opdrachtgever, het maken van een onderzoeksplan, het toepassen van relevante theorie en modellen, het trekken van conclusies, het geven van aanbevelingen, het onderbouwen van voorstellen, het maken van een implementatieplan, het schrijven van een onderzoeksrapport, het optimaliseren van de beoordeling en het geven van een presentatie.
Met veel praktijkvoorbeelden en vooral het gebruik van duidelijke no-nonsense taal wordt een werkwijze en een structuur aangeboden die zorgt dat je gefocust blijft en niet afdwaalt.
Er worden adviezen gegeven hoe om te gaan met veel voorkomende problemen in een onderzoeksorganisatie die niet stil zit en waarbij hoge eisen worden gesteld aan de werkwijze en de resultaten die je weet te boeken.
Op de bijbehorende website www.vanprobleemnaarprestatie.nl zijn filmpjes te zien waarin de behandelde concepten en methoden worden toegelicht met bedrijfskunde studenten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Van probleem naar prestatie

paperback/ gebrocheerd: € 24.50
Dit boek biedt een methode om praktijkopdrachten voor HBO-opleidingen op te zetten en uit te voeren. Er is vooral aandacht besteed aan ...

Meer boekennieuws op Facebook.