Het einde

over het einde of gaan we naar een nieuw begin? vertelsel

Linda van den Boogert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het einde

paperback/ gebrocheerd: € 16.45

ISBN: 9789081685115, 147 blz., May 2011
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 335 gram.

Uitgever: Spirit on Paper

beschrijving

Het Einde kan gelezen worden als humoristisch vertelsel over de relatie van Geert, een gewone, hardwerkende inspecteur, die getrouwd is met een paragnoste. Zijn leven wordt op zijn kop gezet wanneer op een nacht letterlijk aan zijn bed geschud wordt. Hij heeft er geen idee van door wie, maar dat het verband houdt met de fratsen van zijn vrouw staat voor hem als een paal boven water. Ondertussen is hij, zonder zich ervan bewust te zijn, studieobject voor de buitenaardse Zurqe en deelt hij zijn huis met een grote groep entiteiten, die onder leiding van Bram op zoek is naar een manier om over te gaan naar het licht.

Het Einde is een boeiend verhaal over het leven in de sferen en de menselijke overgang na de dood. Maar je kunt Het Einde ook op een andere manier lezen. Het Einde is een begin naar verandering in het bewustwordingsproces van de mensheid ten opzichte van de sferen. Dat er meer is dan alleen de aardse sfeer zal de komende jaren, ook in wetenschappelijk opzicht, duidelijker worden.

Linda van den Boogert heeft een ruime ervaring als medium. Ze gebruikt haar gaven niet alleen om mensen meer inzicht te verschaffen in hun eigen ontwikkelingsproces, maar heeft ervoor gekozen om een duidelijk contact en de gegevens die ze via de wezens uit de sferen ontvangt openbaar te maken via schilderijen. Ze hoopt een groter bewustzijn van het leven in en rond de Aarde en delen van het universum te bewerkstelligen, door de haar doorgegeven woorden en beelden te vertalen in een voor iedereen begrijpelijk boek.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe mensheid bevindt zich in een periode van veranderingen en we zitten er al lang midden in. Veel mensen houden zich bezig met de overgang naar een ander tijdperk, het aquariustijdperk; het al dan niet vergaan van de wereld in 2012 volgens de Mayakalender; de opening naar andere dimensies. Zelfs op wetenschappelijk nivo bevinden we ons in een overgangsperiode. Dacht men eeuwen geleden dat de Aarde plat was, zo ging men er de laatste eeuwen van uit dat leven op andere planeten onmogelijk is. Maar de Aarde is niet plat en ook lijken er nu bewijzen op te duiken dat er wel degelijk leven buiten de Aarde mogelijk kan zijn. En plotseling worden niet alleen nieuwe planeten, maar ook andere sterrenstelsels ontdekt. Veranderingen in de kijk op ons leven, alom dus.

In 2010 werd via Linda van den Boogert, vanuit de sferen, een boek doorgegeven. Geen moeilijk wetenschappelijk werk, maar een luchtig verhaal. Een verhaal over het leven op Aarde en hoe het zich voortzet na de dood. Een verhaal over mensen, entiteiten en engelen. Maar ook een verhaal over ander leven, dat van verder komt dan ons planetenstelsel, en -wat we vooral niet mogen vergeten- het leven zoals dat zich in en op de Aarde in een andere sfeer bevindt: de sfeer van de elementalen. Wij hebben met al die sferen te maken. Soms zijn we ons ervan bewust, maar over het algemeen helemaal niet.

Het Einde kan gelezen worden als humoristisch vertelsel over de relatie van Geert, een gewone, hardwerkende inspecteur, die getrouwd is met een paragnoste. Zijn leven wordt op z'n kop gezet wanneer op een nacht letterlijk aan zijn bed geschud wordt. Hij heeft er geen idee van door wie, maar dat het verband houdt met de fratsen van zijn vrouw staat voor hem als een paal boven water.
Ondertussen is hij, zonder zich ervan bewust te zijn, studieobject voor de buitenaardse Zurqe en deelt hij zijn huis met een grote groep entiteiten, die onder leiding van Bram op zoek is naar een manier om over te gaan naar het licht.
Het Einde is een boeiend verhaal over het leven in de sferen en de menselijke overgang na de dood.

Maar je kunt Het Einde ook op een andere manier lezen. Het Einde is een begin naar een verandering in het bewustwordingsproces van de mensheid ten opzichte van de sferen. Dat er meer is dan alleen de aardse sfeer zal de komende jaren, ook in wetenschappelijk opzicht, duidelijker worden.
recensie citaatEen verhaal dat van begin tot einde blijft intrigeren en je aanzet om over de huidige situatie van de Aarde na te denken. Het Einde schetst aan de hand van een buitenaards bezoek een beeld van de sferen op en rond onze planeet. Een mens, een hardwerkende inspecteur, is als studieobject uitgekozen. Hij is getrouwd met een paragnoste en in hun huis, vol entiteiten en engelen, gebeuren dingen waar hij geen weet van heeft. De verhaallijnen vallen uiteindelijk samen en zetten aan tot nadenken. Het Einde lees je in een zucht uit.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.