Teamondernemerschap

van TOB naar TOPteams

Ineke Khalil

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Teamondernemerschap

paperback/ gebrocheerd: € 31.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081677141, geïllustreerd, 136 blz., November 2013
Formaat: 23.7 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 387 gram.

Uitgever: Ronde Tafel, SU De

illustrator: Barbara Peerdeman

beschrijving

Waarom structureel ongeluk creëren in organisaties als het ook anders kan? Ineke Khalil schreef een handboek om definitief hiermee af te rekenen en het goud te delven dat in teams verborgen ligt. Het team is dé bouwsteen voor organisaties die optimaal willen presteren. Pas als de gebruikelijke hiërarchische sturing wordt aangevuld met collegiale en bottom-up sturing ontstaat een vruchtbaar krachtenveld. De verandering van TOB- naar TOP-team is geen sinecure, het vraag een fundamenteel andere rolverdeling tussen leidinggevende en team, en de bereidheid écht te investeren in jezelf en in elkaar.
Dit boek is voor mensen die de waarde van zelfsturende teams doorgronden én onderkennen dat je er niet bent met een training feedback en de juiste verdeling blauw, groen en rood in je team. Khalil heeft een heel eigen benadering ontwikkeld: Teamondernemerschap.
Ga je als team of leidinggevende voor een succesvolle implementatie van zelfsturende teams, dan biedt dit boek een leidraad. Met veel aansprekende praktijkvoorbeelden schetst Khalil hoe je teams ontwikkelt die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen functioneren en zich ontpoppen tot een waardevolle samenwerkingspartner in de organisatie.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingSuccesvol werken met zelfsturende teams? Van TOB naar TOP team? Volg de aanpak van Ineke Khalil en investeer in Teamondernemerschap. Leer nu hoe je teamsamenwerking zélf substantieel kan beïnvloeden, voor meer werkplezier en betere prestaties.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.