Zo vind je een baan!

Dorien Waasdorp-Slotboom; Geert-Jan Waasdorp; Maaike Kooter

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789081675659, geïllustreerd, 130 blz., May 2015
Formaat: 21.0 (h) x 15.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 403 gram.

Uitgever: Werf & Media

beschrijving

Twee jaar geleden hebben we ons eerste boek geschreven Hoe vind ik een baan? Vandaag durven we te zeggen: Zo vind je een baan!

Dat komt omdat we de afgelopen twee jaar van nabij hebben kunnen zien, dat als jij je zoekstrategie verandert je heel snel hele leuke banen gaat vinden. De baan die jij zoekt is er namelijk echt. Maar je vindt hem pas als je op de juiste plekken zoekt.

De leukste reacties: "Zo had ik het nog nooit bekeken", "Nooit geweten dat er online zoveel mogelijkheden waren", "Ik dacht dat er voor mij maar weinig vacatures waren." En... "Ik heb bij twee bedrijven gesolliciteerd en ik ben dankzij jullie tips nu ook bij beide uitgenodigd!"

De basis van dit boek is uitgebreid arbeidsmarktonderzoek onder duizenden werkzoekenden. Wij weten waar zij het afgelopen jaar hun baan hebben gevonden en gebruiken die kennis om jou gericht te adviseren welke kanalen jou de meeste kans geven op vacatures. Die kennis hebben we heel praktisch vertaald in dit boek, zodat jij precies weet wat je moet doen om die baan te vinden.

Met het boek Zo vind je een baan! ben je in staat om:

minimaal drie keer meer passende banen te vinden
met behulp van tips, je positief te onderscheiden
je kans om op gesprek te komen maximaal te vergroten
de juiste kanalen goed te gebruiken
effectiever om te gaan met je tijd

Als je weet wat je wilt, dan is dit boek jouw routekaart om te vinden wat je zoekt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dorien Waasdorp-Slotboom werkt ruim vijftien jaar in functies dicht op de arbeidsmarkt; van intercedent tot recruiter en van trainer en begeleider van baanzoekers tot HR Business Partner. In haar werk heeft ze duizenden sollicitanten gesproken, honderden personen moeten aantrekken en actuele kennis opgedaan van alle facetten die voor het aantrekken van personeel nodig zijn.

Geert-Jan Waasdorp is veertien jaar arbeidsmarktspecialist en onderzoekt continu de manier waarop werkgevers en werknemers elkaar vinden op de arbeidsmarkt. Die gegevens en kennis, verzameld door Intelligence Group, zijn verwerkt in de gerichte oplossingen die dit boek biedt.

Maaike Kooter heeft als bedrijfskundige ervaring opgedaan op gebied van marketing en loopbaancoaching. Deze combinatie is bijzonder, maar ook logisch. Uiteindelijk ben je zelf ook een product dat je zo goed mogelijk wilt presenteren, met de gehele ontwikkeling die daaraan vooraf gaat. Maaike is het eerste aanspreekpunt voor werkzoekenden, werkgevers en loopbaanprofessionals en de vaste trainer van Hoe vind ik een baan?

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: