Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder

de essentie van White Bull

Ian Graham

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081648127, 122 blz., June 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Happy View

redactie: Petra Maartense

vertaald door: André Passé

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

"Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder. Een wonder is
niet meer dan een bijproduct dat zich voordoet wanneer de
spirituele wetten vrijelijk mogen bewegen in de ruimte die wordt
verschaft door een vertrouwend hart en een open geest."

Met een flinke dosis humor en beeldende vergelijkingen geeft White Bull - via Ian Graham - waardevolle levensadviezen. Zijn boodschappen zijn sterk bekrachtigend, vooral door de krachtige liefdevolle energie die mensen bijna automatisch verlost van hun ballast. White Bull spreekt tot je hart, je wordt meegenomen naar een dieper level in jezelf. "Jullie spreken graag over 'de andere wereld' alsof wij 'Spirits' ver weg en onbereikbaar zijn, maar wij zijn hier, waar jullie ook zijn. Er is geen onderscheid. Er is Eenheid."

Ian Graham wist niet wat hem overkwam toen White Bull zich tijdens een meditatie in 1983 opeens aan hem openbaarde en liet weten door hem heen te willen spreken. Tegen wil en dank aanvaarde hij zijn - zo bleek - levensmissie. Nu, ruim dertig jaar later, weet hij niet beter. White Bull en hij zijn perfect op elkaar afgestemd.

De essentie van de wijze lessen van White Bull is door Ian Graham uit duizenden channelingen, lezingen en persoonlijke consulten, bijeengebracht in dit 'dip-inable' boek. 'Dip-inable' is een term die White Bull zelf introduceerde: Je kunt erin duiken en willekeurig een pagina openslaan, je zult precies vinden wat je op dat moment zoekt. Geen gewoon leesboek dus, maar een metgezel op het pad naar JeZelf.  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder

paperback/ gebrocheerd: € 19.95

Meer boekennieuws op Facebook.