Kleine ego's, grote zielen

negen ego's blootgelegd met het enneagram

Elly Voorend; Piet van Haaster

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kleine ego's, grote zielen

gebonden: € 29.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081635813, geïllustreerd, 267 blz., July 2011 UITVERKOCHT!

Uitgever: Corael Opleidingen

redactie: Eva Gerrits

illustrator: Arend van Dam

trefwoorden: coaching emotionele drijfveren enneagram mensen persoonlijke ontwikkeling psychopathologie

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Kleine ego’s, grote zielen
Auteurs: Elly Voorend en Piet van Haaster

Wie ben ik? Waarom overkomt me dit? Niemand ontkomt eraan af en toe stil te staan bij zichzelf. Door bewustwording van ons enneagramtype, ofwel ons ego, komen we dichter bij onze essentie, bij wie we ten diepste zijn. De wijsheid van het enneagram helpt ons onszelf te herontdekken en accepteren zoals we zijn. Wie zichzelf kent en accepteert, leert met meer plezier, geluk en liefde in leven en werk te staan.

Kleine ego’s, grote zielen is geschreven voor iedereen die in psychologie is geïnteresseerd. Het is een vanuit de praktijk geschreven boek en biedt een toegankelijk, helder en genuanceerd overzicht van de negen enneagramtypen. Daarnaast besteden de schrijvers aandacht aan de verschillen tussen introverte en extraverte typen, waardoor variaties binnen elk enneagramtype duidelijk worden en het makkelijker wordt om jezelf te herkennen in een enneagramtype. Het is een zeer compleet boek waarin een quick-scan is opgenomen, de schrijvers gaan in op de kindertijd, mogelijke ontwikkeling van psychopathologie, de enneagramtypen op het werk, het ontwikkelingspad en de kenmerkende verschillen tussen alle typen. Dat maakt Kleine ego’s, grote zielen een onmisbare toevoeging aan al bestaande literatuur over het enneagram.

Over de auteurs
Elly Voorend en Piet van Haaster zijn beiden directeur van Corael Opleidingen. Zij zijn gespecialiseerd in het enneagram, psychotherapeutisch opgeleid en werken als trainer, begeleider en coach voor persoonlijke en groepsontwikkeling.

Corael Opleidingen is een instituut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en biedt een uniek aanbod aan enneagramtrainingen gecombineerd met bekende andere psychologische stromingen, voor wie zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Kleine ego's, grote zielen

gebonden: € 29.90

Meer boekennieuws op Facebook.