Proef je Roots

culinair orthomoleculair

Annette ter Heijden; Henk Schipper

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Proef je Roots

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081635301, geïllustreerd, 158 blz., March 2015
Formaat: 25.1 (h) x 20.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 808 gram.

Uitgever: Fysikos Voeding

serienaam/reeks: Proef je Roots

redactie: Socialoque

illustrator: Karina de Koning

beschrijving

Houd je van koken? Wil je weten waar je lijf het beste op reageert? Wil je glutenvrij eten? Wil je je bloedsuikers stabiliseren? Wil je lekker eten? Wil je afvallen? Bestel dan nu Proef je Roots!

Orthomoleculair therapeut Annette ter Heijden (kPNI) en hobby kok Henk Schipper hebben wederom voor een aantal verrassingen gezorgd.
In dit tweede kook-kennisboek merk je dat in zowel het kennisdeel als het kookdeel van het boek. In het kennisdeel wordt nog uitgebreider ingegaan op de werking van de darmen en hoe je die met voeding kunt beïnvloeden, in het kookdeel vind je nog meer recepten en speciale tips voor feestelijke momenten ook voor kinderen en bijvoorbeeld tips voor de BBQ. Leuk, lekker en leerzaam dus.

'Proef je Roots' is gebaseerd op 'Koken zonder pakjes' en is grotendeels geïnspireerd op de opleiding tot orthomoleculair therapeut kPNI en kennis over paleolithische voeding (oervoeding) waar Loren Cordain de afgelopen jaren veel onderzoek naar heeft verricht.

12 redenen voor u om het boek te kopen:
- Eenvoudig klaar te maken
- Orthomoleculair verantwoord
- Makkelijk te verkrijgen ingrediënten
- Seizoensgebonden
- Gluten en lactose vrij
- Voor jong en oud
- Culinaire recepten
- Binnen 30 minuten klaar
- Kennis over Aloë Vera en Bijenproducten
- Ingrediënten uitwisselbaar
- Tips voor een gezonde darm
- Iedereen kan het!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Onder de naam Fysikos Voeding werkt Annette ter Heijden, orthomoleculair specialist. Ze helpt mensen gezond te leven.
Wat kenmerkt de orthomoleculaire denkwijze?
Voeding is bouwstof voor het lichaam. De juiste voeding zorgt voor de juiste voeding voor iedere cel in het lichaam. Als iedere cel de juiste stoffen krijgt, kan deze doen wat de cel hoort te doen en bent u dus gezond.
Een mooi vormgegeven en uniek boek om cadeau te doen of om zelf lekker in te lezen en uit te koken. Sommige mensen hebben met ons boek leren koken. Er is ook nog nagedacht over de bindwijze. Het boek blijft daardoor makkelijk openliggen en u kunt het dus simpel in uw keuken blijven gebruiken. Gezond eten mag ook zeker lekker en mooi zijn. Veel plezier met lezen, kiezen van ingrediënten, bereiden en natuurlijk opeten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.