Kronieken van een samoerai

Veronika Reniers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kronieken van een samoerai

paperback/ gebrocheerd: € 34.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081620840, September 2016
Formaat: 21.0 (h) x 13.4 (b) x 4.7 (d) cm. Gewicht: 703 gram.

Uitgever: KI & CO

beschrijving

'Ditmaal was het meer dan enkel zijn lichaam dat wist wat te doen, het was de samoerai die in pure mannelijke kracht naar voren trad. Niet hij die in gevechtsuitrusting ten strijde trok, maar de innerlijke krijger die naakt en zonder wapens de zuivere kern van beweging, van verbinding van hemel en aarde kent.'

Haydens leven is gestructureerd, ordelijk en sereen. Hij is succesvol in zijn werk, doet wat hij graag doet en wil dat graag zo houden. Tot hij in de kantine van de sporthal een vrouw ontmoet. Ze lijkt herinneringen in hem op te roepen die hij niet kan plaatsen. Dan beginnen de dromen.

Tezelfdertijd start in de wereld van het Oude Volk een opleiding voor zeven jonge studenten. Hun training is geënt op de geschiedenis van een mens, die naarmate zijn verhaal vordert steeds meer tot leven komt - niet enkel in hun werkelijkheid, maar ook in de zijne.

Algauw verweven beide werelden zich en komen inzichten, ervaringen en uitdagingen samen op een pad dat universeel is en belangrijk in alle dimensies: dat van de krijger, die tegelijk heler en magiër is.

Kronieken van een samoerai is een boek dat je uitnodigt om de krijger in jezelf te ontmoeten. De ware krijger, die handelt vanuit innerlijke stilte en vanuit de ordening in zijn eigen wezen.


Veronika Reniers is met Kronieken van een samoerai toe aan haar tweede roman.
Eerder schreef ze het handboek Bach bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven, gevolgd door de roman Merlijn en het sluiten van de poorten.
Ze ontwierp ook een kaartspel, dat op zichzelf maar ook in combinatie met de romans gebruikt kan worden: Oude Volk kaarten met de runen van Merlijn.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.