Merlijn en het sluiten van de poorten

Veronika Reniers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Merlijn en het sluiten van de poorten

paperback/ gebrocheerd: € 27.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081620819, December 2012
Formaat: 20.0 (h) x 12.4 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 518 gram.

Uitgever: KI & CO

beschrijving

Merlijn en het sluiten van de poorten

'Oraia wendde haar blik naar de afgrond, nam een krachtige aanloop en dook met een zweefsprong de diepte in. Terwijl ze viel, zond ze in gedachten de roep uit naar Merlijn. Ze dook de mensenwereld in, voor de laatste keer.

Althans, dat was het plan.'

Oraia is een boomelf, die nauw samenwerkt met Merlijn in het verbinden van de werelden. De wereld van het Oude Volk en die van de mensen. Maar naarmate de tijden verharden, wordt de sfeer tussen beide dimensies grimmiger. Magie wordt ingezet als wapen, wezens van diverse origine bevechten elkaar en veranderen de Aarde in een strijdtoneel. Een oplossing dringt zich op, even pijnlijk als noodzakelijk.

Vele levens later baant Oraia, ingesloten in de mensenvorm van Uma, zich een weg terug naar haar oorsprong. Via brokstukken en fragmenten herinnert Uma zich steeds meer van haar verleden. Oraia en zij worden geleidelijk aan weer één. Geholpen door haar mentor Merlijn en haar elfengids Elim verbindt ze zich opnieuw met de wereld van het Oude Volk, die ze nooit echt heeft verlaten. Het eeuwenoude verbond met de draken wordt geactiveerd, de poort naar de andere dimensie komt weer open te staan.

Een boek voor al wie zich aangetrokken voelt tot de magische dimensies van het leven op Aarde.

Veronika Reniers werkt als energetisch healer. Samen met haar man leidt ze het centrum Ki&C°. Eerder schreef ze het handboek Bachbloesems als energie-helpers in je dagelijks leven. Dit is haar eerste roman.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.