Bach Bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven

energetische visie & helende toepassing

Veronika Reniers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bach Bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven

paperback/ gebrocheerd: € 44.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081620802, geïllustreerd, 109 blz., July 2010
Formaat: 25.1 (h) x 17.4 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 683 gram.

Uitgever: KI & CO

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting"Bach Bloesems als Energie-helpers in je dagelijks leven"
- door Veronika Reniers:

"Dit is een werkboek met een set kaarten, ontstaan uit mijn ruim 20 jaar lange werk met de Bach remedies. Mijn gevoel is dat er nood is aan een eenvoudig, doch diepgaand boek over de Bach bloesems, dat geen herhaling is van de boeken die reeds bestaan en ook geen afbreuk doet van de basis die door dr. Bach zelf is gelegd, maar integendeel een eerbetoon is aan Bach en de remedies, maar dan in het licht van wat mensen nu, in deze tijd, als informatie en benadering kunnen gebruiken.

Van iedere bloesem is er een illustratie, die het energetische aspect van die bloesemremedie weergeeft en een contact met de deva of 'spirit' van de plant tot stand kan brengen. De afbeeldingen geven een 'link' met de fysieke plant, maar leiden toch naar een meer energetisch contact en waarneming.

Ik heb zelf de illustraties gemaakt en heb samengewerkt met een grafische vormgever omdat ik van meet af aan een beeld had van waar ik naartoe wilde werken. De inhoud, de illustraties en de vormgeving zijn op die manier stap voor stap gegroeid en verweven tot één energetisch geheel.
De kaarten en het boek vormen een 'team', het is de bedoeling ze samen aan te bieden.

In het boek vind je alle uitleg die je nodig hebt om zelf op gevoelige en intuïtieve wijze met de Bach bloesems aan de slag te gaan. Het eerste deel van het boek leidt je doorheen de basisinformatie die je nodig hebt, legt uit hoe dit boek je geliefde en trouwe werkboek kan worden, maar meer nog:
hoe het je uitnodigt om nog meer te vertrouwen op je eigen aanvoelen.
Je kan er ook de informatie vinden over het gebruik van de kaarten als snel en efficiënt hulpmiddel om remedies te duiden".
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.