Ikke gaat vliegen

Els den Butter

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ikke gaat vliegen

gebonden: € 11.45

ISBN: 9789081597517, geïllustreerd, 32 blz., December 2010
Formaat: 18.2 (h) x 18.2 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 216 gram.

Uitgever: Globekids

illustrator: Wikke Peters

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe eerste vlucht is voor je peuter of kleuter reuzespannend. Met het boekje 'Ikke gaat vliegen' kun je je kind voorbereiden op dit avontuur. Ga je mee vliegen met het meisje Ikke? Samen met papa, mama en haar lievelingsknuffel stapt ze voor het eerst het vliegtuig in. Ze kijkt haar ogen uit.

Ikke neemt de kleine lezer mee aan de hand op reis. Na het inchecken, de douane en de gate mag ze eindelijk door de slurf het vliegtuig in. Wat is het vliegtuig groot! Samen met haar grappige knuffel laat ze zien wat er allemaal komt kijken bij een vliegreis.

Ikke gaat vliegen is een lief boekje met kleurrijke humorvolle illustraties waar peuters en kleuters van zullen genieten. Helemaal als ze zelf ook met het vliegtuig op vakantie gaan.

Het boekje is geschreven door Els den Butter, een van de oprichters van www.verrereizenmetkinderen.nl en ervaringsdeskundige op het terrein van vliegen met kleine kinderen. Tijdens de verre reizen die ze met haar gezin maakte, stapte ze minstens dertig keer het vliegtuig in.

De illustraties zijn gemaakt door Wikke Peters. Over de reis die zij met haar gezin door Thailand en Maleisië maakte, schreef ze het boek 'Koters en Kokosnoten'. Dit boek inspireerde veel ouders om een ver avontuur met hun kinderen aan te gaan. Wikke woonde met haar gezin drie jaar in Australië waar ze de opleiding tot illustrator volgde.
Het boekje

'Ikke gaat vliegen' is het eerste deel van de serie 'Ikke op reis'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.