Wow Heel de Mens Het ware individu

-R-evolutionaire gedichten

Wow

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789081592925, 184 blz., May 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 275 gram.

Uitgever: The individual Publisher

redactie: Rani

beschrijving

Leef je eigen waarheid en deel jouw individualiteit!

Aangezien kinderen, als je ze authentiek zichzelf laat zijn, al in hun eigen waarheid leven, is er volgens de schrijver niet veel voor nodig om een verlichte wereld te creëren. Dan zal de oceaan niet meer verzuren of de koraal riffen verbleken en de insecten en vogels in het niets verdwijnen. Als jij dus naar de waarheid zoekt, dan kun je ook inzien dat het onschuldige kind al hier is waar jij zo naar verlangt. We lijken te zijn vergeten of zelfs blind, dat het kind geen kind mag zijn. Ieder kind is dus het vergeten kind. Hier ligt de oorsprong van alle ellende. Er is een politieke partij voor het milieu en zelfs voor de dieren, maar voor kinderen? Er verdwijnen alleen al in Nederland duizenden kinderen fysiek, waar zijn ze?? En bij honderdduizenden "verdwijnt" het ware Zelf in het nep zelf. Het is godgeklaagd ofwel infaam, laaghartig, scandaleus en vloekwaardig. Het is tijd om het heft in eigen hand te nemen en de politiek oude stijl achter ons te laten. Men wordt raar als er een spiritueel leider opstaat, maar diezelfde mens adoreert en bejubeld wel een politiek leider als een spiritueel meester en verwacht dat hij of zij al zijn "problemen" oplost. De wereld op zijn kop.
Kinderen zijn wereldwijd de meest onderdrukte, gediscrimineerde en misbruikte (zowel fysiek, mentaal/emotioneel) bevolkingsgroep. Het enige waar de meeste kinderen in groeien is het ego, ver weg van het Zelf, van zichzelf. Er hoeft in principe niets mis te zijn met het ego, het gaat alleen mis wanneer het kind niet zichzelf mag zijn; dan staat het ego gelijk aan onbewust zijn.
Gelukkig is er een mogelijkheid om als verlicht individu op te groeien, want tussen individualisme en egoïsme ligt een wereld van verschil en dat verschil wordt in deze bundel haarfijn belicht. Wow spreekt b.v. over het feit dat het ego vanuit angst, hoogmoed, manipulatie, groepsgedrag en onderdrukking handelt terwijl het (ware) individu authentiek handelt vanuit passie en overgave ofwel zichzelf en dit deelt met zijn omgeving. Vrijheid geef je door, niet door erover te praten maar door "het Zelf" te laten beleven en het Zelf in jou staat voor vrijheid maar is op dit moment (nog) een gevangene van het ego.
We zijn geen eilanden, we komen allemaal uit die ene Ziel, alles staat via het Bewustzijn (innerlijke stilte), via het leven in verbinding met elkaar. Dus zolang het kind van zijn ware natuur, zijn ware zelf beroofd wordt zal het van kwaad tot erger gaan. Zelfs de spirituele leraren zien dit niet, omdat ze allen gestopt zijn bij hun realisatie. Wow is 2 jaar na zijn realisatie volledig verlicht geraakt en is daardoor voorbij verlichting "aangekomen" en gebleven.
Het wordt allemaal in deze bundel duidelijk gemaakt.
Deze literaire op spirituele wetenschap gebaseerde gedichten kunnen je een zetje geven richting verlichting, maar geven ook een inkijk in een wereld voorbij verlichting, waar kinderen en de Flora en Fauna in alle vrijheid authentiek als zichzelf mogen opgroeien en waar egoïsme plaats maakt voor individualisme.

Met alle liefde
Ma Anand Prem Rani
Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInhoudsopgave---

-In leiding
-Meditatie
-De zin van het leven
-Het ware individu
-Mijn spiritualiteit
-Vrouwelijk
-Mij
-Bewustzijn is 'het Zelf'
-Wow in jou
-Simpele optelsom
-Moment supreme
-Tegenwoordigheid van geest
-Tegenwoordige tijd
-Heilig vuur
-Geboorterecht
-1e en 2e Kamer
-Word wakker mens
-Watertanden
-Wereldvrede
-Vrijheid
-Kind van het bestaan
-De Bron
-Passie
-Wakker ik
-Dit en dat
-Sociocratie
-Creche
-Wereldwijd
-Iederwijs
-Zelfbinding
-Opvoeding
-Eigen verantwoordelijkheid
-Halve soul
-Respect
-Natuurlijk high
-Rijkdom
-Tabula Rasa
-Geestelijk verblind
-Dichter is open
-15 miljoen jaar oud ei
-Stemmen
-Natuurlijkwijs
-In den Beginne
-Sprookje
-Dansen van plezier
-Malle Piet
-Flow
-All is one
-Dit, dit en dit
-Integer gerechtigheid
-Bevrijdingsdag!
-Gevoelige snaar
-In Vredesnaam
-Naakt
-Beschermheer
-Wereld van verschil
-De sleutel
-Lek ventiel
-Spiritueel verkouden
-Joep Meloen
-In de aap gelogeerd
-Geprogrammeerd
-Humanoid
-Hart van goud
-Het nieuwe tijdperk
-Droom der afgescheidenheid
-De intellectueel en Jan Modaal
-Natuurtalent
-Chapeau
-Hoge bomen
-Mindfullness
-Thuis
-Ware identiteit
-Mij dat ben JIJ!
-Navigeren
-Het geheim voorbij verlichting
-Reincarnatie
-Verbonden
-Geluk
-Heilig zwijgen
-Aandacht
-Slaap kindje slaap
-Wowisme
-Meer
-Mijn Koninkrijk
-innerlijk plicht
-Diametraal
-Ode
-Liefde
-Ik zoek je
toelichtingOp de halve gare, het buitenbeentje, de rebel, de onruststoker. De vreemde eend in de dagelijkse bijt. Degene die het anders ziet. Ik kan niet tegen regeltjes die jouw individualiteit in de weg staan en heb dus geen respect voor de huidige stand van zaken. Je kunt mij napraten, tegenspreken, ophemelen of omlaag halen, het enige wat je niet kunt is om Mij heen. Want ik breng de langverwachte verandering, breng de mensheid naar de 5de dimensie. En waar ego's Mij als een malloot zien, daar zien de ware individuen Mij als een genie. Omdat de mensen die intelligent genoeg zijn om te denken dat mijn visie hun ego een zetje in de goede richting, de innerlijke stilte kunnen geven, degenen zijn die het ook doen.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: