Grip op Koolhydraten Kookboek

120 koolhydraatarme en 22 koolhydraatbeperkte recepten met voorbeeldmenu’s en beknopte richtlijnen Grip Op Koolhydraten

Yvonne Lemmers; Thea Bremer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Grip op Koolhydraten Kookboek

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789081556316, geïllustreerd, 157 blz., June 2011
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: B for Books distriBution

serienaam/reeks: Grip op Koolhydraten

trefwoorden: grip op koolhydraten koolhydraatarm koolhydraatarm kookboek koolhydraatbeperkt lekker en makkelijk recepten thea bremer voedzaam yvonne lemmers

beschrijving

Grip op Koolhydraten (GOK) is een koolhydraatbeperkt voedingsprogramma waar je zelf mee aan de slag kunt.
GOK bestaat uit 2 fasen: Opgewicht komen en Opgewicht blijven. Op dit moment is er een basisboek Grip op Koolhydraten - Opgewicht en twee aanvullende full-colour kookboeken Grip op Koolhydraten - Kookboek en Kookboek-2, een ondersteunend forum en een besloten FB-groep.
Anno 2018 liggen er meer 175.000 Grip Op Koolhydraten boeken op keukentafels en nachtkastjes.

In het kookboek Grip Op Koolhydraten geeft Yvonne Lemmers 120 koolhydraatarme en 22 koolhydraatbeperkte recepten. Alle gerechten zijn voorzien van een foto.
Grip Op Koolhydraten is ingedeeld in:

groene recepten (crackers, ontbijtgerechten, hapjes, soepen, salades, groenten, pizza's, ovenschotels, vleesgerechten en visgerechten)

oranje recepten (met o.a. nagerechten zoals ijs, taart en bavarois zonder suiker of kunstmatige zoetstoffen)


Yvonne Lemmers geeft in Grip Op Koolhydraten tevens diverse voorbeeldmenu's en de verkorte richtlijnen van Grip Op Koolhydraten fase 1 (Opgewicht komen). De recepten zijn geschikt voor alle mensen die een koolhydraatarme/beperkte leefwijze volgen. Voor alle andere mensen is dit boek wellicht dé stap om over te gaan op deze gezonde en heerlijke koolhydraatbeperkte eetwijze met het welgewaardeerde dagelijkse koolhydraten-uur!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)https://gripopkoolhydraten.nl/over-yvonne-lemmers/toelichtingHet boek is ingedeeld in:
- groene recepten (crackers, ontbijtgerechten, hapjes, soepen, salades, groenten, pizza s, ovenschotels, vleesgerechten en visgerechten)
- oranje recepten (met o.a. nagerechten zoals ijs, taart en bavarois zonder suiker of kunstmatige zoetstoffen)
Tevens in dit boek diverse voorbeeldmenu s en de verkorte richtlijnen van
Grip Op Koolhydraten fase 1 (Opgewicht komen.
Alle gerechten zijn voorzien van een foto.

De recepten zijn geschikt voor iedereen die een koolhydraatarme/beperkte leefwijze volgt.
Voor alle andere mensen is dit boek wellicht dé stap om over te gaan op deze gezonde en heerlijke koolhydraatbeperkte eetwijze met het welgewaardeerde dagelijkse koolhydraten-uur.


Yvonne Lemmers (1960), diëtiste, heeft in 2009 haar eerste boek Grip Op Koolhydraten uitgebracht, waarin ze het koolhydraatbeperkte OPGEWICHT programma beschrijft.
Het succes van Grip Op Koolhydraten OPGEWICHT, de vele positieve reacties, de gezondheidsverbetering van medelijners (GOK-kers) en de vraag naar meer koolhydraatarme recepten en dagmenu s is aanleiding geweest voor het maken van dit kookboek.
Voor iedere GOK-ker een welkome aanvulling op het basisboek.

Thea Bremer (1968), moderator van het opgewicht-forum, is overgestapt van een leven waar gezond eten en gezondheid niet centraal stond naar een leven mét aandacht voor eten en een gezond lijf. Thea s creatieve geest, haar kookkunsten en haar gevoel voor lekker eten hebben met in achtneming van Yvonne s richtlijnen van Grip Op Koolhydraten geleid tot dit kookboek vol met lekkere, voedzame en eenvoudig te bereiden gerechten.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.