Afvallen door groeien

Paula Laning

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Afvallen door groeien

gebonden: € 5.00

ISBN: 9789081549929, November 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Paula Laning

beschrijving

Waar loop je tegenaan als je wilt afvallen? En hoe staat het met je zelfbeeld terwijl je daar mee bezig bent? Of nog voordat je begonnen bent?

Afvallen door Groeien gaat over het psychologische groeiproces dat Paula heeft doorgemaakt terwijl ze zich bezighield met pogingen om af te vallen en met haar houding tegenover eten, bewegen, afvallen en alles wat daar mee te maken heeft.

Groeien door Afvallen of Afvallen door Groeien, wat is de juiste volgorde? Dat bleek toch Afvallen door Groeien te zijn, want uiteindelijk zorgde persoonlijke groei voor gewichtsverlies. Maar het had ook andersom gekund, want zonder deelname aan het 10-kilo-lichter programma van Fenna Jassen was deze persoonlijke groei er niet geweest.

Paula Laning, socioloog en coach in werkplezier, schrijft over levensplezier en wat je zelf kunt doen om dat te verhogen. 'Afvallen door Groeien' is haar derde boekje, waarin ze verslag doet van haar persoonlijke groei tijdens haar poging af te vallen.

- Herkenbaar en met humor geschreven, in duidelijke taal die niets te raden laat en die verfrist en inspireert - Louise Janssen

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Drs. Paula Laning (1960, socioloog) is zeer geïnteresseerd in de verhalen achter de mens. Wat maakt ons tot wie we zijn? Dat onderzoekt ze in haar coachgesprekken en in wat ze schrijft.

Na jarenlang voor Amnesty International te hebben gewerkt is ze in april 2005 gestart met haar eigen onderneming als coach in werkplezier en heeft ze eindelijk ook het schrijven serieus opgepakt. Al van jongs af aan wist ze dat ze schrijver wilde worden. In 2010 verscheen haar eerste boekje met blogs over hoe je anders kunt kijken, vrolijker kunt denken en leuker kunt leven. In 2013 verscheen hiervan de tweede druk en kwam tevens haar tweede boekje `abc z uit, rondom hetzelfde thema. Haar derde boekje `Afvallen door Groeien verscheen in september 2014 en gaat over haar persoonlijke ontwikkeling in de tijd dat ze 10 kilo wou afvallen. In alle drie haar boekjes zweeft een bloemlezing van haar Wijsheden van de Week tussen de verhaaltjes door.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.