leuk? ja! tja...

Paula Laning

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
leuk? ja! tja...

gebonden: € 10.00

ISBN: 9789081549912, geïllustreerd, 96 blz., May 2010
Formaat: 15.8 (h) x 15.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 209 gram.

Uitgever: Paula Laning

illustrator: Louise Janssen

beschrijving

Vijf jaar actief als coach en ondernemer heeft geresulteerd in:
21 columns onder het kopje tja...
een bloemlezing uit de wijsheden van de week,
en 23 prachtige illustraties daarbij.

Lees, kijk en geniet,
zoals auteur en illustrator genoten
van schrijven en tekenen,
van lezen en kijken.

Paula Laning, socioloog en coach in werkplezier, schrijft over levensplezier en wat je zelf kunt doen om dat te verhogen. 'leuk? ja! tja ...' is haar eerste boekje.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Drs. Paula Laning (1960, socioloog) is zeer geïnteresseerd in de verhalen achter de mens. Wat maakt ons tot wie we zijn? Dat onderzoekt ze in haar coachgesprekken en in wat ze schrijft

Na jarenlang voor Amnesty International te hebben gewerkt is ze in april 2005 gestart met haar eigen onderneming als coach in werkplezier en heeft ze eindelijk ook het schrijven serieus opgepakt. Al van jongs af aan wist ze dat ze schrijver wilde worden. In 2010 verscheen haar eerste boekje met blogs over hoe je anders kunt kijken, vrolijker kunt denken en leuker kunt leven. In 2013 verscheen hiervan de tweede druk en kwam tevens haar tweede boekje `abc z uit, rondom hetzelfde thema. Haar derde boekje `Afvallen door Groeien verscheen in september 2014 en gaat over haar persoonlijke ontwikkeling in de tijd dat ze 10 kilo wou afvallen. In alle drie haar boekjes zweeft een bloemlezing van haar Wijsheden van de Week tussen de verhaaltjes door.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.