Abc z

Paula Laning

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Abc z

gebonden: € 10.00

ISBN: 9789081549905, 96 blz., June 2013
Formaat: 15.8 (h) x 15.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 220 gram.

Uitgever: Paula Laning

beschrijving

Zonder eigen-wijs te willen zijn, laten de twintig columns zien hoe je anders kunt kijken, denken en leven, zodat het leven prettiger wordt. Er tussendoor zweeft een selectie uit Paula's wijsheden van de week, elk beantwoord door Gerts eigen wijsheden. En alle beogen ze hetzelfde: u ondersteunen bij het aanbrengen van uw eigen kleur in uw bestaan.

Ziehier Paula's tweede boekje met columns en wijsheden. Geen vervolg op, wel de tweede in een serie. Geen illustraties, wel tekstuele reacties.

Zwart-wit moest ie worden, dit boekje. In tegenstelling tot het leven, dat alles behalve zwart-wit is, waarin je alle kleuren van de regenboog kunt herkennen. Mits je die wilt zien natuurlijk en dat bepaal je dan weer zelf.

Zwijgen is goud, maar niet altijd. Soms moet je gewoon een tipje van de sluier lichten en een blik in de toekomst werpen. Daarom is in dit boekje een passage opgenomen uit de roman die Paula aan het schrijven is, een heel klein voorproefje.

Paula Laning, socioloog en coach in werkplezier, schrijft over levensplezier en wat je zelf kunt doen om dat te verhogen. 'abc z' is haar tweede boekje, waarin ze zich door het alfabet aan banden laat leggen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Drs. Paula Laning (1960, socioloog) is zeer geïnteresseerd in de verhalen achter de mens. Wat maakt ons tot wie we zijn? Dat onderzoekt ze in haar coachgesprekken en in wat ze schrijft.

Na jarenlang voor Amnesty International te hebben gewerkt is ze in april 2005 gestart met haar eigen onderneming als coach in werkplezier en heeft ze eindelijk ook het schrijven serieus opgepakt. Al van jongs af aan wist ze dat ze schrijver wilde worden. In 2010 verscheen haar eerste boekje met blogs over hoe je anders kunt kijken, vrolijker kunt denken en leuker kunt leven. In 2013 verscheen hiervan de tweede druk en kwam tevens haar tweede boekje `abc z uit, rondom hetzelfde thema. Haar derde boekje `Afvallen door Groeien verscheen in september 2014 en gaat over haar persoonlijke ontwikkeling in de tijd dat ze 10 kilo wou afvallen. In alle drie haar boekjes zweeft een bloemlezing van haar Wijsheden van de Week tussen de verhaaltjes door.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.