Flitsen met een reportageflitser

van toevalstreffer naar voltreffer

Sonja van Driel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Flitsen met een reportageflitser

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081533188, geïllustreerd, 108 blz., June 2016
Formaat: 21.0 (h) x 21.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 389 gram.

Uitgever: ASISO

trefwoorden: flitsfotografie fotografie reportageflitser

beschrijving

Als je hebt geïnvesteerd in een flitser, dan is het vanzelfsprekend dat je er controle over wilt hebben. Dit instructieboek gaat je daar beslist bij helpen. Je leert om op iedere binnen- en buitenlocatie het licht volledig naar je hand te zetten. Niet door allerlei technische formules in je hoofd te stampen, maar door actief aan de slag te gaan. Met de eenvoudig op te volgen flitsoefeningen kan het niet misgaan. Leren door te doen is uiteindelijk voor velen de beste manier om een nieuwe vaardigheid onder de knie te krijgen.
De inhoud van het boek heeft inmiddels zijn waarde wel bewezen. Dit is de vierde, geactualiseerde druk.

Voor wie?
Of je nu fotografeert op bruiloften of in de natuur, bij evenementen of bedrijven, op reis of in de studio, de on-camera flitstechnieken zijn toepasbaar in iedere situatie waarbij je de flitser wilt of moet inzetten.

Wat heb je nodig?
Een spiegelreflex- of systeemcamera en een TTL-flitser, ongeacht het merk of type.


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sonja van Driel heeft jarenlang in opdracht gefotografeerd voor uitgeverijen, bedrijven en bruidsparen. Sinds 2006 geeft zij workshops on-camera en off-camera flitsfotografie. Daarnaast schrijft zij artikelen voor fotobladen en heeft zij zes boeken uitgegeven.toelichtingAls je hebt geïnvesteerd in een flitser, dan is het vanzelfsprekend dat je er controle over wilt hebben. Dit instructieboek gaat je daar beslist bij helpen. Je leert om flitsfoto’s perfect te belichten. Of het nu om portretten, stillevens of actiefoto’s gaat, de flitstechniek is op vrijwel ieder onderwerp toe te passen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.