Eve & Lilith

empowered woman

Eveline-Carolina van Straten-Mazereeuw; Dolf de Vries

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Eve & Lilith

gebonden: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081446617, geïllustreerd, 166 blz., September 2009 UITVERKOCHT!

Uitgever: Eve & Lilith

bewerkt door: J. Blommaerts

illustrator: P. Nauta

beschrijving

In dit boek maak je kennis met vrouwen die openhartig vertellen over de thema’s die een rol spelen in hun leven, de dilemma’s die zij ontmoeten op hun weg en de keuzes die zij maken. Zij vertellen hoe ze tot die keuzes zijn gekomen en welke barrières zij hebben moeten overwinnen om hun doelen te bereiken. Maar ook: hoe zij zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld en welke gebeurtenissen daarbij een rol hebben gespeeld. Stuk voor stuk sterke vrouwen die ook een kwetsbare kant hebben en deze aan iedereen durven laten zien. Dat geeft de verhalen een extra lading. Het resultaat is een positief boek met herkenbare portretten. Een inspiratiebron voor elke vrouw die worstelt met dilemma’s en keuzestress.

Portret in woord en beeld.
De verhalen en de fotografie versterken elkaar. Fotograaf Duco de Vries (onder andere bekend van “Bikers in Holland”) weet met zijn foto’s de essentie in het leven van deze vrouwen te raken. Door zijn professionele en ontspannen benadering durfden de vrouwen zich – soms zelfs letterlijk – bloot te geven. Dit levert een serie zeer persoonlijke portretten op waar je na een keer doorbladeren nog niet op bent uitgekeken. Net als de verhalen, hebben ook de foto’s een diepere laag die uitnodigt om er langer naar te kijken en je af te vragen: wat schuilt er achter dit gezicht.

Eve & Lilith
Eve & Lilith gaat over de rol van de onbekende eerste (Lilith) en bekende tweede (Eva) vrouw van Adam in ons leven. Lilith werkt vanuit inspiratie en is trouw aan zichzelf, Eva werkt vanuit loyaliteit en is trouw aan de ander.
Eve & Lilith is een initiatief van Eveline-Carolina van Straten-Mazereeuw die vanuit haar privé en zakelijke leven nauwe verbinding voelde met het Eve & Lilith dillemma en zich afvroeg of ze haar ervaringen kan gebruiken bij het begeleiden van vrouwen door dit proces. Een proces dat uiteindelijk moet leiden tot acceptatie van je eigen keuze.

Eve & Lilith heeft als doelstelling vrouwen te helpen het leven te realiseren dat zij voor zichzelf wensen. Eve & Lilith zorgt ervoor dat vrouwen leren en krijgen wat zij willen. Eve & Lilith verhoogt het bewustzijn en laat vrouwen specifieke kennis opdoen zodat zij hun leven in eigen handen kunnen nemen. Dat doen wij met behulp van publicaties, workshops, coaching en trainingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.