Keep it simple

de financiele schijf van vijf

Iris Brik

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081437851, 370 blz., October 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Hollandridderkerk

beschrijving

KEEP IT SIMPLE! Financieel onafhankelijk zijn is een droom van velen. Maar wat
betekent dat eigenlijk?

Is dat als je een miljoen op je bankrekening hebt staan? Of een goedbetaalde baan hebt met een eigen woning en hypotheek? Of als je een partner hebt, die jou een droomleven bezorgt?

Iedereen komt in zijn leven op bepaalde kruispunten te staan. Deze hangen samen met de doelen die we tijdens ons leven nastreven: een fijne relatie, plezier in het werk, een leuk huis, voldoende vermogen en genoeg vrije tijd. Deze vijf thema's: relatie, werk, wonen, vermogen en vrije tijd vormen tezamen de financiële schijf van vijf.

Hoe zorg je voor een gezonde balans tussen deze thema's en welke risico's loop je daarbij? Keep it simple geeft antwoord op deze vragen. Het is bedoeld voor iedereen die naar financiële onafhankelijkheid streeft. Niet in termen van veel of weinig geld hebben, maar overzicht, inzicht en regie. Zodat je in staat bent de keuzes te maken die bij jou passen. Maar ook: Keep it simple wil ook de mensen op weg helpen die zich geen financieel planner kunnen veroorloven. Want iedereen heeft tenslotte recht op onafhankelijk én goed advies!

Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.