De makkelijke moestuin

de moestuin anno nu

Jelle Medema; Saskia Naber

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De makkelijke moestuin

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081431866, geïllustreerd, 196 blz., February 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Natuurlijk Zien

illustrator: Jelle Medema; Robbin de Weerdt

trefwoorden: moestuin starten met moestuin tuinieren zelf groentes telen

beschrijving

De moestuin is populairder dan ooit. Zo'n prachtig plekje vol leven, knapperige groentes, verse kruiden, bloemetjes en bijtjes wil iedereen wel. Toch lijkt een succesvolle moestuin maar voor weinigen weggelegd. Je hebt er immers veel grond, kennis, tijd en - vooral - doorzettingsvermogen voor nodig, toch? Niet volgens Jelle. Die laat in zijn boek zien dat het ook anders kan; met weinig ruimte, makkelijk en efficiënt, en voor iedereen haalbaar.

Met zijn boek 'de Makkelijke Moestuin' wil Jelle voor eens en voor altijd een einde maken aan al het ingewikkelde gedoe rondom de moestuin. Want als je je planten geeft wat ze nodig hebben is het super simpel. Het systeem van de Makkelijke Moestuin is rondom die behoeftes ontworpen. Daardoor kost het onderhoud van zo'n moestuin hooguit vijf minuutjes per dag.

Jelle laat zien dat iedereen - van de prilste beginner tot de meest doorgewinterde tuinder - een moestuin kan hebben die past bij ieders levensstijl. Zonder zwaar en tijdrovend werk, want daar heeft Jelle het te druk voor. Toch heeft hij een moestuin met een gigantische opbrengst.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De 21-jarige Jelle Medema is grafisch vormgever, houdt van uitgaan, reizen en speelt in een rockbandje. En hij heeft een moestuin.

Toen hij daarmee begon was hij 14 en meteen zó enthousiast over het resultaat dat hij er een website over maakte en er 3 boeken over schreef. Inmiddels zijn al tienduizende mensen met zijn informatie aan de slag gegaan.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.