Vrouw, een nieuw begin ook voor jou

Shammah Hart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vrouw, een nieuw begin ook voor jou

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789081411806, 108 blz., June 2018
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 188 gram.

Uitgever: Highly Favored Publishing

redactie: Eunice Anita

bewerkt door: Norwin Ricardo; Duvilène Pieter

trefwoorden: depressie echtscheiding gebed geloof huiselijk geweld niet opgeven opnieuw beginnen

beschrijving

"lk zag mezelf met mijn voeten op de vensterbank zitten, in het huis dat ik toen huurde aan de Kruidenweg. lk keek naar de zonsondergang, en ik bedacht wat een echtscheiding met het leven van een mens kan doen. Pijn, verdriet, zonder hoop en al de schulden die de persoon voor jou heeft achtergelaten. lk overwoog zelfs om me voor een trein te werpen en iedereen te verlaten. Maar ik dacht ook aan mijn kinderen, hoeveel pijn ik heb doorstaan om hen op de wereld te zetten, en voor mijn kinderen moet ik doorzetten ten koste van alles."

In dit boek lees je hoe ik uiteindelijk deze situatie heb overwonnen en ben gestart met een nieuw begin. Je vindt ook tips over hoe te starten met een nieuw begin voor jezelf.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)oraima ‘Shammah’ Hart is een dappere en getalenteerde vrouw. Ze is geboren in Willemstad (Curaçao, voorheen Nederlandse Antillen). Ze is opgegroeid in de wijk Jongbloed. Ze heeft in 1990 Jezus Christus leren kennen en dient God in Nederland als een pastor van het kerkgenootschap House of Prayer and Miracle. Ze is voorzitter van de stichting Shammah Empowerment Global Health.
Ze volgde de cursussen ‘Science of humanity’ aan de Open University in Amsterdam, en ‘Pastoral counsel’ en ‘Life coaching psychology’ in Nieuwegein. Shammah is ‘massage therapist’, auteur, dichter, zanger en lifecoach. Ze woont samen met haar vijf kinderen in Nederland
toelichtingDit boek is bedoeld als een inspiratie voor vrouwen die nog (steeds) pijn en lijden ervaren vanwege een verbroken relatie. De auteur heeft ook een zware periode meegemaakt in haar leven.
Depressie en verdriet hadden haar bijna gedreven tot het punt om een einde aan haar leven te maken.

Ze wist dit alles te overwinnen, ook al was het proces tot innerlijke genezing niet makkelijk.

In dit boek deelt de auteur haar ervaringen en ook lessen die zij heeft geleerd in die periode van haar leven.

God heeft haar de kracht gegeven om door te gaan in het leven als een overwinnaar. Hij wil dit ook voor jou doen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.