Dat klopt

Vijf onthullingen voor een mooier leven tijdens spirituele avonturen in Myanmar.

Wilma Mesman

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081401708, 238 blz., July 2018
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 366 gram.

Uitgever: www.wilmamesman.nl

trefwoorden: azië myanmar reis spiritualiteit spiritueel

beschrijving

DAT KLOPT De jonge zakenvrouw Amy van Daalen verkoopt haar succesvolle bedrijf, om op zoek te gaan naar “haar ware zelf”. Tijdens haar kleurrijke reis door Myanmar, met de prachtige cultuur, mensen en gewoonten, maakt ze kennis met een entiteit die zich manifesteert als monnik. De avonturen waarin ze verzeild raakt, blijken vijf opdrachten van de monnik die duidelijk maken wat de spirituele essentie van haar zoektocht is. Zo leert ze omgaan met onverwerkt verlies, intuïtie en de kracht van het universum. Dat is zo’n fijn gevoel dat ze continu vol verwachting uitkijkt naar wat nog komen gaat. Stralend, nieuwsgierig en blij.

WILMA MESMAN is een bekende naam in de bloemenbranche waar zij bevlogen haar successen behaalde. Naast haar huidige, creatieve en commerciële, bezigheden heeft zij veel interesse in het fenomeen intuïtie en alles wat het met zich meebrengt. Steeds meer mensen zijn op zoek naar geluk. Met dit boek biedt zij hen inspiratie om geluk te vinden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)WILMA MESMAN
Bekend uit de bloemenbranche, als art director, van tv en de FB pagina HEAVENESS met 130.000+ volgers, toont hier de ware bron van al haar succes: spiritualiteit en haar levens- en reiservaring. Dit gecombineerd met intuïtieve ingevingen en creativiteit vormen de inspiratie voor het de boeiende avonturenroman 'DAT KLOPT'.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.