Instructieboek medical taping

Harry Pijnappel; Christina Peter

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Instructieboek medical taping

gebonden: € 49.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081397865, geïllustreerd, 224 blz., September 2016
Formaat: 24.9 (h) x 16.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 774 gram.

Uitgever: Pijnappel, H.F.J.

fotografie: Hubert Vehreschild

beschrijving

Instructieboek Medical Taping Concept / Kinesiotaping

Harry Pijnappel is sinds 1999 (internationaal) docent bij FysioTape voor het Medical Taping Concept. Deze elastische tapemethode heeft in de loop der jaren een enorme groei doorgemaakt en dit boek is geschreven met onderbouwing van de theorie volgens de nieuwste inzichten die bekend zijn, bijvoorbeeld op fasciaal gebied. Er komen heel veel praktische toepassingen van de tape aan bod en tevens worden diverse tapetoepassingen door literatuur ondersteunt. Een breed scala van ziektebeelden worden behandelt.
Deze uitgave bevat de nieuwste inzichten op Medical Taping (kinesiotaping) gebied met toepassingen die zich vooral in de praktijk hebben bewezen. Het boek is zo opgezet dat het een duidelijk overzicht geeft van de verschillende mogelijkheden van het Medical Taping Concept.
Het boek bevat 224 pagina's en wordt ondersteunt met meer dan 400 kleurenfoto's en een DVD waarop diverse toepassingen in beeld worden gebracht.
Dit kinesiotape boek kan worden gebruikt als leerboek of naslagwerk. Het boek is bedoeld voor fysiotherapeuten, (huis)artsen, sportmasseurs, podotherapeuten en andere professionals met een medische achtergrond.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.