7 gouden inzichten voor innerlijk geluk

Hanneke van Gompel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
7 gouden inzichten voor innerlijk geluk

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081387637, geïllustreerd, November 2014
Formaat: 22.6 (h) x 14.6 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 436 gram.

Uitgever: isis4u

serienaam/reeks: Van denken naar voelen

redactie: Annemarie Wolters; Carine Notenboom; Marion de Bruijn; Alexander A.J. Gruter; Eugene A. Gruter

beschrijving

7 gouden inzichten voor innerlijk geluk

Geluk komt niet van buitenaf,
je zult het zelf moeten doen!

Iedereen wil graag een gelukkig leven. Maar waar vind je geluk? De weg naar innerlijk geluk is de weg naar bewustzijn. Ga op zoek naar je ware ik. In ieder mens schuilt een gouden vonk, een grootse, positieve kracht. Vind jouw gouden vonk!

In dit boek deelt Hanneke van Gompel haar levenslessen met je, in de vorm van zeven gouden inzichten. Na een jarenlang rijpingsproces met ups en downs, ervaren, struikelen, leren en leven, zijn de zeven gouden inzichten klaar om gedeeld te worden. Ze bieden je houvast en steun om jouw gouden vonk te hervinden. Ga mee op deze aardse, spirituele reis en laat jouw innerlijke geluk tot bloei komen!

Een prettig leesbaar boek met herkenbare, inspirerende verhalen en praktische oefeningen en tips.

7 gouden inzichten voor innerlijk geluk is het derde boek uit de reeks Van denken naar voelen van Hanneke van Gompel (1964). Na een carrière in het bedrijfsleven, heeft zij sinds 2001 haar eigen praktijk o.a. als coach. Daarnaast is zij inspirator van het Van denken naar voelen-gedachtegoed. Haar missie is om met hedendaagse, inspirerende verhalen mensen te raken en dichter bij zichzelf te brengen.

www.vandenkennaarvoelen.nl

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hanneke van Gompel (1964) is (management)coach en auteur van de boeken Van denken naar voelen deel 1, 2 en 3. Na een carrière in het bedrijfsleven, heeft zij sinds 2001 haar eigen praktijk. Ze begeleidt professionals en leidinggevenden uit diverse organisaties op weg naar authenticiteit. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops over haar eigen reis Van denken naar voelen en brengt zij jaarlijks de Van denken naar voelen Mind&Spirit agenda uit. Ook staat haar Van denken naar voelen workshop in de top 10 van online cursussen van de Libelle Academy. Hannekes missie is om haar `Van denken naar voelen-gedachtegoed met zoveel mogelijk mensen te delen en hen te raken met hedendaagse, inspirerende verhalen die hen dichter bij zichzelf brengen. www.vandenkennaarvoelen.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.