Ziek zijn, maak er werk van

Marleen Teunis

paperback/ gebrocheerd: € 37.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789081361200, 130 blz., October 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Younique Creations

redactie: Ellen Kleverlaan

bewerkt door: Koen Kerkhof

beschrijving

Meer doen met minder: in 'Ziek zijn, maak er werk van' strijdt Marleen Teunis opnieuw voor een effectieve bedrijfsgezondheidszorg

Na de bestseller 'Werken, iedereen wordt er beter van' komt Marleen Teunis opnieuw met een boek dat de wereld van de bedrijfsgezondheidszorg op haar grondvesten zal doen trillen. In 'Ziek zijn, maak er werk van' beschrijft Marleen Teunis aan de hand van nog meer casuïstiek een verdieping van het eerste boek. Tegelijkertijd is Marleen met dit boek op een missie: want in de vier jaar tussen haar eerste boek en dit tweede, is de situatie in de bedrijfsgezondheidszorg er niet beter op geworden.

In het professionele veld is het vaak lastig een gemeenschappelijk belang te zien in de wijze waarop partijen handelen. Waar een gezamenlijk doel is om mensen vitaal en gezond aan het werk te houden, zou men elkaar moeten kunnen vinden in de oplossing. De praktijk blijkt weerbarstig.

Het is tijd voor een nieuwe waarheid. Waar Marleen Teunis in de bestseller Werken, iedereen wordt er beter van een nieuwe werkwijze introduceerde met de garantie van een verzuimpercentage van 3 procent of lager, reikt zij in Ziek zijn, maak er werk van concrete instrumenten aan om deze maatschappelijk verantwoorde werkwijze te doen slagen. Om te illustreren dat dit wel degelijk haalbaar is, geeft dit boek veel praktijkvoorbeelden die voor andere organisaties een stimulans zullen zijn.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: