De kracht in elke Vrouw

een inspiratiebundel voor en door vrouwen

Eveline van Dongen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kracht in elke Vrouw

paperback/ gebrocheerd: € 20.51: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081317139, geïllustreerd, 158 blz., December 2012
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 204 gram.

Uitgever: Mijnbestseller B.V.

redactie: Alexandra Smith

bewerkt door: Serge Honderdos

beschrijving

De Kracht in elke Vrouw
Een inspiratiebundel voor en door vrouwen

Eén van de grootste kracht van vrouwen is het delen van ervaringen, gevoelens en inzichten. Vroeger kwamen vrouwen op dagelijkse basis samen om elkaar te steunen, te inspireren en hun wijsheid te delen. Tegenwoordig wordt juist in moeilijke tijden nog wel eens vergeten wat de toegevoegde waarde hiervan is.

Veel vrouwenklachten en vrouwenproblemen ontstaan doordat veel vrouwen te ver van hun vrouwelijke natuur leven. Ze zijn vergeten wat ze waard zijn, hoeveel innerlijke kracht ze bezitten en vooral hoe ze in balans kunnen leven. Door het volgen van je vrouwelijke natuur kun je het contact met jezelf, je eigenwaarde en zelfvertrouwen herstellen. Dan kun je vanuit innerlijke chaos terugkeren naar onvoorwaardelijke liefde en innerlijke kracht. Om vervolgens vanuit innerlijke vrijheid, in liefde en kracht te kiezen voor uiterlijke vrijheid.

Deze inspiratiebundel met levensverhalen, inzichten en wijsheden en de aanvullende informatie over De Nieuwe Balans, de visie van Eveline van Dongen over bewust leven vanuit je hart, ondersteunt vrouwen op hun levenspad en helpt hen te leven vanuit hun vrouwelijke natuur.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.