De smaak van liefde

kookboek met 30 verleidelijk gezonde recepten

Mathijs Vrieze

 
 

gebonden: € 9.95

ISBN: 9789081302494, geïllustreerd, 70 blz., January 2012
Formaat: 15.2 (h) x 15.1 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 185 gram.

Uitgever: Hama Publishing B.V.

beschrijving

De smaak van Liefde, kookboek met 30 verleidelijk gezonde recepten

Liefde is... genieten! De liefde gaat door de maag. Mathijs Vrieze wil met zijn passie voor koken iedereen in vuur en vlam zetten. De smaak van Liefde is het vierde kookboek van Mathijs, waarin hij bewijst dat gezonde gerechten helemaal niet moeilijk te maken zijn. Door de 30 verleidelijk gezonde recepten in dit boek krijg je (weer) plezier in koken en maak je van iedere maaltijd een feestje.

Door de kleurrijke gerechten krijg je alleen al door er naar te kijken plezier om het op te eten. Alle recepten inclusief de desserts die in dit kookboekje staan, bewijzen dat gezond eten ook héél lekker kan zijn. Desserts zijn namelijk niet per definitie ongezond. De mooiste afsluiter van een feestelijke maaltijd is een lekker 'toetje'.

Dit kookboek is een ideaal cadeau voor iemand waar je veel om geeft. Maar natuurlijk ook voor jezelf om met je kookkunsten jezelf of een ander te verwennen. De frisse vormgeving en prikkelende fotografie maken dit kookboek tot een échte must have.

Mathijs Vrieze is dé 'lekker en gezond eten kok' van Nederland, vrolijke TV-kok/presentator, bestsellerauteur van kookboeken, afslankcoach, foodstylist en bovenal een enthousiaste levensgenieter. www.mathijsvrieze.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.