Gezond en (prijs)bewust koken

Matthijs Vrieze

 
 

gebonden: € 9.95

ISBN: 9789081302470, geïllustreerd, 85 blz., October 2010 UITVERKOCHT!

Uitgever: Hama Publishing B.V.

beschrijving

Gezond en prijsbewust koken

Mathijs Vrieze is dè gezonde en hippe Nederlandse TV kok van dit moment! Dat koken met verse producten niet duur hoeft te zijn bewijst Mathijs in zijn nieuwe boek Gezond en prijsbewust koken! Het bevat meer dan 50 budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast biedt dit boek weekmenu’s om af te slanken, kooktips en voedingsinformatie die de basis zijn voor een gezonde lifestyle.

Kernpunten binnen de visie van Mathijs zijn gezond en lekker eten met het gebruik van gezonde en verse ingrediënten. Mathijs wil ervoor waken dat Nederland zich steeds weer blijft storten in de veelheid in aanbiedingen van nieuwe dieetboeken en crashdieet-hypes. Mathijs creëert op een aansprekende manier bewustwording wat goede voeding voor onze gezondheid kan betekenen. Dit resulteert uiteindelijk in een betere balans van lichaam en geest en niet te vergeten op de weegschaal. Hij is hiervan zelf het beste bewijs en viel jaren geleden door zijn eigen methode ruim 30 kilo blijvend af. Bovendien is lekker eten, afvallen én op gewicht blijven met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden.

Naast het schrijven van boeken is Mathijs dagelijks enthousiast met koken bezig. Hij geeft kookworkshops, schrijft columns in de media en presenteert kookprogramma’s op tv. Met zijn enthousiasme en passie voor het gezonde leven neemt Mathijs u graag mee op ontdekkingsreis door de keuken van gezond en prijsbewust koken.


verkrijgbaar : vanaf 12 oktober 2010
formaat : 23 x 23 cm
omvang : 84 pagina’s
uitvoering : hardcover, gebonden, geheel full color
prijs : € 9,95
ISBN/EAN : 9789081302470
uitgeverij : HaMa Publishing
website : www.mathijsvrieze.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.