WinstWonen

slim renoveren met energie: een goede investering

Sarah Monkau; Iwan Göbel

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
WinstWonen

paperback/ gebrocheerd: € 14.90

ISBN: 9789081295703, geïllustreerd, January 2016
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 227 gram.

Uitgever: Ecotrigger

beschrijving

WinstWonen is een onmisbaar handboek voor woningbezitters die thuis energie willen besparen of hun comfort willen verhogen. Met WinstWonen kun je eenvoudig een eerste stap zetten.

Het boek laat zien dat er vaak op meerdere fronten in huis nog veel winst te behalen valt: Energiewinst, Comfortwinst en Verkoopwinst.
Het boek is gemakkelijk leesbaar en bevat veel praktische tips en do's en don'ts. WinstWonen belicht trends in de economie en woningmarkt die van belang voor zijn voor woningbezitters. Hoe maak je bijvoorbeeld je woning toekomstproof? Of hoe verhoog je het comfort in een jarendertig woning?
Ook vind je in WinstWonen alles over het energielabel voor woningen. Naast veel tips voor energiebesparing, staat het boek boordevol praktische informatie over energieopwekking met zonnepanelen of wind. Hoe gaat salderen in zijn werk? En wat zijn de mogelijkheden op dit moment?
WinstWonen biedt een eerlijke, realistische kijk op investeringen en rendement uit duurzame toepassingen als pelletkachels, warmtepompen, zonneboilers etc. Vijf ervaringsdeskundigen laten zien hoe zij hun woning energiezuinig maakten. Ook de auteurs van het boek zijn verbouwingservaren, met een energieneutrale woonark als woning. Auteurs Sarah Monkau en Iwan Göbel verkochten van hun vorige uitgave 'Ecowinst' meer dan 10.000 exemplaren.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.