Kaartenreeks De Reis van de Held

Op weg naar zelfkennis

Anne Pauen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kaartenreeks De Reis van de Held

samengesteld pakket: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081292160, geïllustreerd, 72 blz., October 2018
Formaat: 21.7 (h) x 15.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: MB Communicatie

illustrator: Bob Clausen

beschrijving

De Reis van de Held

De Reis van de Held staat symbool voor alles wat je meemaakt in je leven. Tijdens de reis ontvouwt zich wat al in jou aanwezig is. Het is een avontuur dat leidt tot geestelijke groei en uiteindelijk tot zelfkennis.
Met deze kaartenreeks heb je een instrument in handen om je persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen. De Reis van de Held nodigt je uit om stil te staan en je bewust te worden van wat op dit moment in jouw leven om aandacht vraagt. In de kaarten zijn drie betekenislagen bij elkaar gebracht: het mythologisch verhaal van de reis van de held, de kennis van oude wijsheidstradities en de Jungiaanse dieptepsychologie.
Het maken van de reis kun je zien als het belangrijkste doel van het leven. De kaarten geven inzichten die je helpen op jouw persoonlijke weg naar zelfkennis. Ze helpen je antwoord te vinden op de vraag wat voor jou het leven zinvol maakt.

Over Anne Pauen

Al vroeg in haar leven ging Anne Pauen (1958) op zoek naar een universele waarheid. Studies van oude talen, Vedische geschriften en Jungiaanse dieptepsychologie leidden haar naar beelden die universeel en tijdloos zijn. De kaartenreeks De Reis van de Held is hiervan het resultaat.
Anne Pauen werkt als organisatieadviseur, trainer en coach. Over de methodiek van De Reis van de Held verzorgt Anne Pauen lezingen, workshops en opleidingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.