Dr. Date

anekdotes & adviezen uit de praktijk

Marcia Chong

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dr. Date

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789081250979, geïllustreerd, 143 blz., September 2009 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Appelmoes

redactie: Yvette van der Meer; Margriet Fisser

illustrator: Eric van Nieuwland

beschrijving

Dr. Date
Anekdotes & Adviezen uit de praktijk

Succesvol daten kun je leren. Of zoals Dr. Date zegt: daten is weten! Dit boek helpt je om te bepalen met wie je wel en niet moet daten. En hoe je die dates het beste kunt aanpakken om jouw droomprins(es) in de wacht te slepen. Dr. Date geeft antwoorden op vragen als: hoe pimp ik mijn internetprofiel? Hoe verhoog ik mijn kansen bij speeddaten? Waar moet ik het over hebben? Wie past er bij mij? Dr. Date geeft je richtlijnen en praktische tips voor het daten. Ze vertelt hilarische, soms ontroerende, vaak verbazingwekkende date-verhalen uit eigen ervaring. Een boek met humor, levensechte anekdotes, pittige uitspraken en handige date-tips. En daten is leuk! Zéker als je weet hoe het moet.

Met sprankelende foto’s van Eric van Nieuwland. Eric maakt veel portretten, sfeerreportages en reisfoto’s. Hij wordt ook vaak geboekt voor concert- en bruidsfotografie.

Marcia Chong heeft zelf ruim vijftien jaar ervaring met daten. Op haar 36ste had ze door hoe ze wijzer kon daten: ze vond haar ideale man binnen een jaar. Met dit persoonlijke boek over haar zoektocht naar de ‘ware’ hoopt ze singles wegwijs te maken in de wereld van het daten. Daarnaast werkt ze als interim communicatie- en internetadviseur voor grote bedrijven. Ze woont met haar vriend en ze hebben samen een zoon.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.