The Science of Being Well

Nederlandse bewerking

Wallace D. Wattles; Bart Van den Hoogen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The Science of Being Well

paperback/ gebrocheerd: € 16.90

ISBN: 9789081229449, 144 blz., December 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 201 gram.

Uitgever: Wellness Publishing

beschrijving

Een gezond mens heeft duizend wensen, een ziek mens maar één: gezond zijn. We willen allemaal gezond zijn, gezond blijven en vitaal ouder worden.
The Science of Getting Rich, de meer dan 100 jaar oude klassieker van Wallace D. Wattles, heeft miljoenen mensen geïnspireerd en geholpen om bewust te worden van de kracht van onze gedachten. De opvolger is er nu eindelijk in een Nederlandse bewerking: The Science of Being Well (De Wetenschap van Gezond Zijn), een stap voor stap handleiding in het behouden en verbeteren van onze gezondheid. Een complete instructie in het gebruik van het Universele Gezondheidsbeginsel dat in ieder van ons schuilgaat, eenvoudig en zonder veel franje uitgelegd, zodat iedereen zonder kennis van metafysica het toch perfect kan volgen.
Onze gedachten beïnvloeden onze onbewuste lichaamsfuncties, maar in The Science of Being Well ontdekken we eveneens hoe we onze bewuste lichaamsfuncties zodanig kunnen uitvoeren dat het Gezondheidsbeginsel optimaal onze levenskrachtenergie kan gebruiken voor een leven van gezondheid en welzijn.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)- Wallace D. Wattles
Na vele mislukkingen in zijn leven bestudeerde hij het werk van bekende filosofen uit zijn tijd, zoals Descartes, Spinoza en Emerson. Zo ontdekte hij de bijzondere kracht van gedachten. Door de principes zelf toe te passen verwierf hij op latere leeftijd faam en rijkdom. Zijn meest bekende boek werd The Science of Getting Rich, een klassieker die een inspiratie werd voor veel succesvolle schrijvers en trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de voorbije eeuw, zoals Napoleon Hill, Tony Robbins en Bob Proctor. Het werk van Wattles is zeer omvangrijk, maar The Science of Being Well is zeker een van zijn hoogtepunten.

- Bart van den Hoogen
Na de kracht van gedachten en de Wet van Aantrekking te hebben ontdekt via The Secret en diverse boeken, volgde hij opleidingen en werkte hij samen met o.a. Bob Proctor, Michael Beckwith en John Demartini. Als Business & Health Coach leeft hij zijn grote passie: mensen helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen. Zo leert hij je hoe je je gezondheid optimaliseert en hoe je succesvol bouwt aan een levenslang passief inkomen door een verschil te maken in de gezondheid en het welzijn van anderen. Met master mind groepen, seminars, workshops en persoonlijke coaching wist hij duizenden mensen te inspireren op een andere manier te denken en daarmee het verschil te maken in hun leven.
inhoudsopgaveInleiding
Voorwoord
1. Het Gezondheidsbeginsel
2. Het fundament van geloof
3. Het lichaam en zijn organismen
4. Wat te denken
5. Geloof
6. Het gebruik van de wil
7. Gezondheid van de Allerhoogste
8. Samenvatting van de mentale acties
9. Wanneer te eten
10. Wat te eten
11. Hoe te eten
12. Honger en trek
13. In een notendop
14. Ademen
15. Slapen
16. Aanvullende instructies
17. Samenvatting van de Wetenschap van Gezond Zijn
Nawoord 1: De bewuste lichaamsfuncties
Nawoord 2: De onbewuste lichaamsfuncties
toelichtingDenk jezelf gezond! Ontdek de meer dan een eeuw oude stap voor stap handleiding die je leert hoe je moet denken en handelen voor een leven van gezondheid en welzijn.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.