VOORDEELBUNDEL Nederlandse Bewerking The Science of Getting Rich en The Science of Being Well

Oorsponkelijke Nederlandse Bewerking van 2 Wallace D. Wattles klassiekers

Wallace D. Wattles & Bart van den Hoogen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
VOORDEELBUNDEL Nederlandse Bewerking The Science of  ...

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081229432, 284 blz., February 2021
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 409 gram.

Uitgever: Wellness Publishing

beschrijving

THE SCIENCE OF GETTING RICH

Massaal maakten mensen over de hele wereld door het succes van de dvd en het boek The Secret kennis met de Wet van Aantrekking (Law of Attraction). Het blijkt dat we met de kracht van onze gedachten in staat zijn om alles aan te trekken wat ons voorstellingsvermogen kan bevatten.
Diegenen die dit geheim kenden en toepasten, leefden een succesvol leven. Velen van hen kunnen we rekenen tot de grootsten der aarde.
De makers van The Secret hebben zich gebaseerd op een boek van meer dan 100 jaar oud, geschreven door Wallace D. Wattles: The Science of Getting Rich.
In dat boek onthult Wattles "het geheim", maar bovendien neemt hij de lezer bij de hand met een heldere en praktische handleiding in het toepassen van de Wetenschap van Aantrekking van rijkdom.
Een boek dat de tand des tijds heeft doorstaan en door de Nederlandse bewerking nu toegankelijker is dan ooit!


Wallace D. Wattles (1860 - 1911), auteur

Na vele mislukkingen in zijn leven, bestudeerde hij het werk van bekende filosofen uit zijn tijd, zoals Descartes, Spinoza en Emerson. Zo ontdekte hij de bijzondere kracht van gedachten. Door de principes zelf toe te passen verwierf hij op latere leeftijd faam en rijkdom.
Wattles stierf kort na de publicatie van zijn klassieker The Science of Getting Rich, welke een levensveranderend effect teweeg bracht bij velen die de aanwijzingen uit het boek opvolgden.
Bovendien inspireerde hij veel succesvolle schrijvers en trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de voorbije eeuw, zoals Napoleon Hill, Anthony Robbins en Bob Proctor.

Bart van den Hoogen, Life Success Trainer & Coach

Na de kracht van gedachten en de Wet van Aantrekking te hebben ontdekt via The Secret en diverse boeken, volgde hij het Science of Getting Rich Seminar en andere opleidingen van o.a. Bob Proctor en Michael Beckwith uit The Secret.
In MindWorks.eu leeft hij als Life Success Consultant van Bob Proctor zijn grote passie: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen!
Ook is Bart medeoprichter van de New Thought Society, een club van succesgeoriënteerde mensen die elkaar helpen en steunen bij het bereiken van hun dromen en doelen.
Hij bewerkte de Wattles klassieker in het Nederlands en voegde bovendien een inleidend en afsluitend hoofdstuk toe.

THE SCIENCE OF BEING WELL

Een gezond mens heeft duizend wensen, een ziek mens maar één: gezond zijn. We willen allemaal gezond zijn, gezond blijven en vitaal ouder worden.
The Science of Getting Rich, de meer dan 100 jaar oude klassieker van Wallace D. Wattles, heeft miljoenen mensen geïnspireerd en geholpen om bewust te worden van de kracht van onze gedachten. De opvolger is er nu eindelijk in een Nederlandse bewerking: The Science of Being Well (De Wetenschap van Gezond Zijn), een stap voor stap handleiding in het behouden en verbeteren van onze gezondheid. Een complete instructie in het gebruik van het Universele Gezondheidsbeginsel dat in ieder van ons schuilgaat, eenvoudig en zonder veel franje uitgelegd, zodat iedereen zonder kennis van metafysica het toch perfect kan volgen.
Onze gedachten beïnvloeden onze onbewuste lichaamsfuncties, maar in The Science of Being Well ontdekken we eveneens hoe we onze bewuste lichaamsfuncties zodanig kunnen uitvoeren dat het Gezondheidsbeginsel optimaal onze levenskrachtenergie kan gebruiken voor een leven van gezondheid en welzijn.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)- Wallace D. Wattles
Na vele mislukkingen in zijn leven bestudeerde hij het werk van bekende filosofen uit zijn tijd, zoals Descartes, Spinoza en Emerson. Zo ontdekte hij de bijzondere kracht van gedachten. Door de principes zelf toe te passen verwierf hij op latere leeftijd faam en rijkdom. Zijn meest bekende boek werd The Science of Getting Rich, een klassieker die een inspiratie werd voor veel succesvolle schrijvers en trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de voorbije eeuw, zoals Napoleon Hill, Tony Robbins en Bob Proctor. Het werk van Wattles is zeer omvangrijk, maar The Science of Being Well is zeker een van zijn hoogtepunten.

- Bart van den Hoogen
Na de kracht van gedachten en de Wet van Aantrekking te hebben ontdekt via The Secret en diverse boeken, volgde hij opleidingen en werkte hij samen met o.a. Bob Proctor, Michael Beckwith en John Demartini. Als Business & Health Coach leeft hij zijn grote passie: mensen helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen. Zo leert hij je hoe je je gezondheid optimaliseert en hoe je succesvol bouwt aan een levenslang passief inkomen door een verschil te maken in de gezondheid en het welzijn van anderen. Met master mind groepen, seminars, workshops en persoonlijke coaching wist hij duizenden mensen te inspireren op een andere manier te denken en daarmee het verschil te maken in hun leven.
toelichtingVoordeelset van de 2 meesterwerken van Wallace D. Wattles in de oorspronkelijke Nederlandse bewerking
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.