The science of getting rich

Nederlandse bewerking

Wallace D. Wattles; Bart Van den Hoogen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The science of getting rich

paperback/ gebrocheerd: € 16.90

ISBN: 9789081229401, 148 blz., August 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Schrijverspunt

trefwoorden: the secret, wattles, bart van den hoogen

beschrijving

Massaal maakten mensen over de hele wereld door het succes van de dvd en het boek The Secret kennis met de Wet van Aantrekking (Law of Attraction). Het blijkt dat we met de kracht van onze gedachten in staat zijn om alles aan te trekken wat ons voorstellingsvermogen kan bevatten.
Diegenen die dit geheim kenden en toepasten, leefden een succesvol leven. Velen van hen kunnen we rekenen tot de grootsten der aarde.
De makers van The Secret hebben zich gebaseerd op een boek van meer dan 100 jaar oud, geschreven door Wallace D. Wattles: The Science of Getting Rich.
In dat boek onthult Wattles "het geheim", maar bovendien neemt hij de lezer bij de hand met een heldere en praktische handleiding in het toepassen van de Wetenschap van Aantrekking van rijkdom.
Een boek dat de tand des tijds heeft doorstaan en door de Nederlandse bewerking nu toegankelijker is dan ooit!


Wallace D. Wattles (1860 - 1911), auteur

Na vele mislukkingen in zijn leven, bestudeerde hij het werk van bekende filosofen uit zijn tijd, zoals Descartes, Spinoza en Emerson. Zo ontdekte hij de bijzondere kracht van gedachten. Door de principes zelf toe te passen verwierf hij op latere leeftijd faam en rijkdom.
Wattles stierf kort na de publicatie van zijn klassieker The Science of Getting Rich, welke een levensveranderend effect teweeg bracht bij velen die de aanwijzingen uit het boek opvolgden.
Bovendien inspireerde hij veel succesvolle schrijvers en trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de voorbije eeuw, zoals Napoleon Hill, Anthony Robbins en Bob Proctor.

Bart van den Hoogen, Life Success Trainer & Coach

Na de kracht van gedachten en de Wet van Aantrekking te hebben ontdekt via The Secret en diverse boeken, volgde hij het Science of Getting Rich Seminar en andere opleidingen van o.a. Bob Proctor en Michael Beckwith uit The Secret.
In MindWorks.eu leeft hij als Life Success Consultant van Bob Proctor zijn grote passie: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen!
Ook is Bart medeoprichter van de New Thought Society, een club van succesgeoriënteerde mensen die elkaar helpen en steunen bij het bereiken van hun dromen en doelen.
Hij bewerkte de Wattles klassieker in het Nederlands en voegde bovendien een inleidend en afsluitend hoofdstuk toe.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)- Wallace D. Wattles
Na vele mislukkingen in zijn leven bestudeerde hij het werk van bekende filosofen uit zijn tijd, zoals Descartes, Spinoza en Emerson. Zo ontdekte hij de bijzondere kracht van gedachten. Door de principes zelf toe te passen verwierf hij op latere leeftijd faam en rijkdom. Wattles stierf kort na de publicatie van zijn klassieker The Science of Getting Rich, welke een levensveranderend effect teweeg bracht bij velen die de aanwijzingen uit het boek opvolgden. Bovendien inspireerde hij veel succesvolle schrijvers en trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de voorbije eeuw, zoals Napoleon Hill, Anthony Robbins en Bob Proctor.

-Bart van den Hoogen
Na de kracht van gedachten en de Wet van Aantrekking te hebben ontdekt via The Secret en diverse boeken, volgde hij het Science of Getting Rich Seminar en andere opleidingen van o.a. Bob Proctor en Michael Beckwith uit The Secret. Als Business & Health Coach, o.a. bij MindWorks.eu, leeft hij zijn grote passie: mensen helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen! Zo leert hij hoe je je gezondheid ondersteunt met de juiste voedingssupplementen, en hoe je bouwt aan een levenslang passief inkomen.
Hij bewerkte de Wattles klassieker in het Nederlands en voegde bovendien een inleidend en afsluitend hoofdstuk toe.
inhoudsopgaveInleiding
Voorwoord
1. Het recht op rijkdom|
2. Er is een Wetenschap van Aantrekking van rijkdom
3. Is er een monopolie op kansen?
4. Het eerste grondbeginsel van de Wetenschap van Aantrekking van rijkdom
5. Méér leven
6. Hoe rijkdom naar u toe komt
7. Dankbaarheid
8. Denken op de Bepaalde Manier
9. Hoe uw Wil te gebruiken
10. Gebruik van de Wil nader bekeken
11. Actie ondernemen op de Bepaalde Manier
12. Effectieve actie
13. Het juiste werk gaan doen
14. Het belang van groei
15. De mens die vooruit gaat
16. Enkele waarschuwingen en afsluitende beschouwingen
17. Samenvatting van de Wetenschap van Aantrekking van rijkdom
Tot slot
toelichtingDe oorspronkelijke Nederlandse bewerking van de Wallace D. Wattles klassieker uit 1910 The Science of Getting Rich.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.