De Verandermeander

Stromend leiderschap

Mekander

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Verandermeander

paperback/ gebrocheerd: € 25.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081112598, geïllustreerd, 128 blz., September 2010
Formaat: 21.7 (h) x 15.7 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 351 gram.

Uitgever: Ronde Tafel, SU De

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHoe ziet jouw leiderschap eruit? Als een krachtige stroom, een opgedroogde rivier, een onstuitbare waterval, een kabbelend beekje of stilstaand water? Stromend leiderschap gaat over de kunst van het leiden en volgen en over het evenwicht tussen IK en WIJ, tussen deel en geheel, en tussen groei en rust.
De Verandermeander is een krachtig hulpmiddel om je eigen leider te zijn, ongeacht de veranderingen om je heen, en steeds opnieuw je bestemming te bereiken. Het is een praktisch én diepgaand model, van toepassing op ieder mens en op elke organisatie. Het helpt je om je ambities te verwezenlijken, om zelf aan het roer te gaan staan van jouw leven en werk, in dialoog met de mensen om je heen.
Op weg naar stromend leiderschap: jouw leiderschap!

De auteurs vertellen op toegankelijke wijze over de fasen van de Verandermeander en de rol van dialoog en rituelen in processen in organisaties, teams en persoonlijke ontwikkeling. Met tal van praktijkvoorbeelden over loopbaanvragen, leiderschap en organisatieontwikkeling, en met originele `doodles (krabbels) door het hele boek heen. De lezer wordt uitgenodigd zelf de stappen van de Verandermeander te doorlopen en daarbij ook zelf te `doodlen .

De auteurs Jacqueline Horstman, Karin Jensma en Ben Kosse werken samen in Mekander®, een bestemmingsbureau dat individuen, teams en organisaties begeleidt om hun ambitie te verwezenlijken.

Een vernieuwend boek over leiderschap en veranderen. Met de Verandermeander als krachtige methodiek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.