Positief opvoeden

hoe kinderen zich spiegelen

Sal Severe

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Positief opvoeden

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081043021, geïllustreerd, 251 blz., August 2012
Formaat: 22.4 (h) x 16.3 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 552 gram.

Uitgever: ABC Uitgeverij

vertaald door: Piet Hein Geurink

beschrijving

Positief Opvoeden:hoe kinderen zich spiegelen door Sal Severe.
Heb je er genoeg van dat je alles viermaal moet herhalen voor uw kinderen luisteren? Zitten je kinderen uren voor de tv en slechts enkele minuten aan hun huiswerk? Voelt u zich ooit schuldig of beschaamd omdat uw kinderen zich slecht gedragen? Dan kan dit boek daar verandering in brengen.
Dr Sal Severe, leraar, counselor, schoolhoofd, schoolpsycholoog en directeur bijzonder onderwijs heeft dit boek gebaseerd op de ervaringen en ideeën van meer dan 20.000 ouders die zijn cursussen bezocht hebben. Het geeft ouders (en ook leerkrachten) een flink steuntje in de rug en maakt hun leven aangenamer en eenvoudiger. Ouders moeten inzien dat het gedrag van hun kinderen vaak hun eigen gedrag weerspiegelt. Het is een inzicht dat dit boek uniek maakt. Het is niet gericht op al die dingen die kinderen verkeerd doen. Het vertelt ouders wat ze anders kunnen doen.
Dit boek is anders, geen betutteling, gewoon stapels ideeën. De meeste schrijvers adopteren één theorie. Ze proberen u ervan te overtuigen dat hun ideeën voor iedere ouder en ieder kind goed zijn. Dr. Severe vindt dit onvoldoende. Elke ouder en elk kind is uniek. Dus waarom niet een groot palet aan methoden ingezet? Haal gewoon het beste uit elke theorie. In dit boek vind u honderden ideetjes. Ze werken niet allemaal altijd. Je moet de ideetjes bij elkaar zoeken die voor jou zinnig zijn. In feite is het ook een geweldig boek voor leraren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.