Reisdagboek

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reisdagboek

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789080924192, geïllustreerd, 128 blz., November 2019
Formaat: 22.6 (h) x 14.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 257 gram.

Uitgever: M2C

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Voor alle volwassenen of kinderen die graag schrijven. Maak je eigen reisboek met dit praktische en vrolijke reisdagboek! Hou bij waarop je je verheugt, wat je tijdens de reis opvalt, wat de warmste dag is, hoeveel kilometers je aflegt en wat je leert. Teken je reis in emoji's en kleur de bezochte landen in op de wereldkaart. Beter dan iedere app, want je kan het volledig naar eigen wens inrichten en gebruiken. Lege bladzijden voor de creatievelingen, lijstjes en vragen voor mensen die graag een voorbeeld willen. Zo kan iedereen zijn eigen reisdagboek maken. De pagina's met vragen en lijntjes worden afgewisseld met quotes en leuke feiten. Geniet driedubbel van je reis met dit travel journal!


Bekijk ook onze andere reisdagboeken, bijvoorbeeld die van Thailand, Iran, Dubai, Oman en Jordanië. Er komen regelmatig nieuwe uit, dus voor iedereen zit er wel iets bij! Dit reisdagboek is ook verkrijgbaar met een andere foto op de omslag.


Dit praktische en plasticloze dagboek is made in Holland.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anika Redhed is auteur van de reeks 'Cappuccino in...' en ontwerper van reisdagboeken. Als ze niet reist is ze erover aan het schrijven of geeft ze lezingen. Als psycholoog fileert ze graag de mensheid onder het motto: elk land is interessant, zowel de toeristische als de verborgen plekken. Artikelen van haar zijn te vinden op verschillende internationale websites.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Reisdagboek

losbladig: € 14.95
Het perfecte travel journal! Laat je inspireren door alles wat er op je reis gebeurt. Onverwachte ontmoetingen, nieuwe inzichten en doodlopende ...

Meer boekennieuws op Facebook.