Reisdagboek Thailand

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reisdagboek Thailand

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789080924185, geïllustreerd, 128 blz., November 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.7 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 250 gram.

Uitgever: M2C

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het ideale cadeau


Hoe vaak rij je in een tuktuk? Hoe vaak brand je je tong aan het pittige eten? Hoeveel geef je uit? Waar verheug je je het meest op? Hou alles bij in deze vakantie must have! Geen algemeen dagboek over reizen, maar specifiek over Thailand. De tijd in Thailand, een kaart, het telefoonnummer van de Nederlandse ambassade en allerlei cijfers over deze droombestemming. Schrijf je eigen boek / reisgids / travel roman / de ultieme herinnering. Of reserveer een paar pagina's voor recepten zodat je eigen reisroman tegelijkertijd je eigen kookboek wordt! Ruimte om te tekenen, plakken, kleuren en hand letteren: wat jij wil. Thailand zal nog vaak terugkeren in je dromen, hou alle herinneringen goed vast!


Super leuk cadeau voor al je reisvrienden en familie in combinatie met een van de romans uit de serie 'Cappuccino in ...' of een van onze andere travel journals.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anika Redhed is auteur van de reeks 'Cappuccino in...' en ontwerper van reisdagboeken. Als ze niet reist is ze erover aan het schrijven of geeft ze lezingen. Als psycholoog fileert ze graag de mensheid onder het motto: elk land is interessant, zowel de toeristische als de verborgen plekken. Artikelen van haar zijn te vinden op verschillende internationale websites.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Reisdagboek Oman

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
Het perfecte cadeau

Woeste woestijnen, zeeschildpadden en oases als in je stoutste dromen vragen om een uitgebreid reisverslag. ...

Meer boekennieuws op Facebook.