Reisdagboek Dubai

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reisdagboek Dubai

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789080924147, 128 blz., November 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 195 gram.

Uitgever: M2C

beschrijving

Ga je lekker op vakantie naar Dubai? Zon tanken in de winter? Maak van deze reis een episch reisverslag! Beschrijf je bezoek aan de enorme mall, de hoogste toren ter wereld de Burj Khalifa en je bezoekjes aan het strand. Hou bij hoeveel Ferrari's je onderweg tegenkomt en hoe vaak je bij het water was. Er zijn pagina's om je aankopen, de namen van je nieuwe vrienden en de dingen die je opvallen op te schrijven. Geen paklijsten en algemene reistips, maar weetjes over Dubai, tijdsverschil en welke stekker je nodig hebt. Veel pagina's om te schrijven, zodat je na afloop bijna je eigen reisgids kan uitgeven! Als je veel schrijft, beleef je je vakantie naar Dubai dubbel. Laat je verbazen door alle records en leg dat gevoel vast!Tip: Geef dit reisdagboek samen met het reisverhaal 'Cappuccino in het Midden-Oosten' cadeau.
Dit travel journal heeft een handzaam formaat, omslag zonder plastic, praktische ringband en is geproduceerd in Nederland.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anika Redhed is auteur van de reeks 'Cappuccino in...' en ontwerper van reisdagboeken. Als ze niet reist is ze erover aan het schrijven of geeft ze lezingen. Als psycholoog fileert ze graag de mensheid onder het motto: elk land is interessant, zowel de toeristische als de verborgen plekken. Artikelen van haar zijn te vinden op verschillende internationale websites.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.