Een gelukkig mens en andere geheimen

want niets is vitaler dan het doen van ontdekkingen

Theije Twijnstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een gelukkig mens en andere geheimen

paperback/ gebrocheerd: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080919464, 607 blz., November 2010
Formaat: 21.1 (h) x 15.0 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 859 gram.

Uitgever: Voltare

beschrijving

Een gelukkig mens en andere geheimen

Theije Twijnstra

In dit boek worden vele levensgeheimen op een heldere manier ontsluierd. Geheimen die het menselijk bestaan in de kern raken. De taal is nergens wollig of ingewikkeld maar helder en direct, bezield om de mens tot in het hart te inspireren. De inhoud van dit wonderlijke werk getuigt van grote kennis van de menselijke geest en een diepe eerbied voor het leven.

'Dit boek leeft, dit zijn woorden vol geduld en vriendelijkheid, rust en stilte, zachtheid en kracht. Een zeldzaam indrukwekkend boek om in te verzinken, te bezinnen, te herademen en de rijkdom te ontdekken die er altijd al geweest is. Een waar geschenk.' (Boekhandel Johannes, Leuven)

'De op spirituele waarden en normen gestoelde vermaningen, opwekkingen en bevestigingen doen mij, wat stijl betreft, denken aan de heldere taal van Barend van der Meer, Nietzsche en Kahlil Gibran. Een kilogram kennis, een rijk boek.' (Simon Vinkenoog, Bres)

'Door de teksten goed te lezen en te doorgronden gaat men zaken wezenlijk anders zien. Het doet de lezer nadenken en toont hem wereldse zaken in een ander licht. Een echte eye-opener.' (J.L. Meuleman, NBD-Biblion)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.