De zeven bronnen van arbeidsvreugde

methode voor werken met plezier werken en goed presteren

K. Kouwenhoven

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De zeven bronnen van arbeidsvreugde

gebonden: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080894327, geïllustreerd, 192 blz., January 2005
Formaat: 22.5 (h) x 21.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 693 gram.

Uitgever: VM Uitgevers

illustrator: R. van der Berg

beschrijving

Arbeidsvreugde is zowel essentieel voor individuen en organisaties als voor de maatschappij. Effecten van vreugdeloos werken worden steeds meer zichtbaar: burn-out, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Vaak verdwijnt de voldoening in het werk door een te hoge werkdruk, pesterijen, onbekwame leidinggevenden of gebrek aan waardering. Iedereen wil vreugde in zijn werk ervaren en goed presteren, maar slechts weinigen weten hoe je dat bereikt.

Dit lees-, leer- en werkboek laat zien dat arbeidsvreugde en prestaties maakbaar zijn. Het biedt praktische handvatten voor het ontdekken, uitbreiden en op peil houden van arbeidsvreugde. Door middel van vele cases, interviews, citaten, modellen en checklisten laat het boek de lezer zien hoe de laatste inzichten op het terrein van arbeidsvreugde in de praktijk toegepast kunnen worden. En wel zodanig dat organisaties en individuele mensen plezierig kunnen werken én beter kunnen presteren.

De zeven bronnen van arbeidsvreugde richt zich op managers die de resultaten en de werksfeer binnen hun team willen verbeteren; die het (ziekte)verzuim willen verlagen, die een reorganisatie soepeler willen laten verlopen en het performance management willen intensiveren. Daarnaast is het bedoeld voor alle mensen die meer vreugde in hun werk willen beleven en zo hun prestaties willen verbeteren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.