De universele wetten van kosmisch bewustzijn

Paul Shockley

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De universele wetten van kosmisch bewustzijn

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080894037, 118 blz., January 2007
Formaat: 20.2 (h) x 12.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 212 gram.

Uitgever: Public Media

vertaald door: Iebele Abel

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De Universele Wetten van Kosmisch Bewustzijn is voor het eerst in Nederland verschenen in 2007. Inmiddels is het een bekend standaardwerkje voor spirituele groei en ontwikkeling, verkrijgbaar in luxe gebonden en paperback uitgave. Het geeft de lezer inspirerende inzichten over een groot aantal universele wetmatigheden die in ons leven werkzaam zijn. Deze kernachtige, spirituele overwegingen benadrukken dat wij deel uitmaken van een universum dat in essentie één levend en scheppend bewustzijn is. Verbondenheid met dit universum stelt ons in staat de wijsheid in onszelf te ontwikkelen en vooral liefde en respect te ervaren voor alles wat leeft.

Niet eerder werd een zo grote hoeveelheid universele wetten verzameld in één boek. De zorgvuldig samengestelde Nederlandse uitgave geeft heldere en accurate beschrijvingen van vrijwel alle aspecten van spiritueel bewustzijn. De verhelderende inleiding geeft uitleg over kosmisch bewustzijn, wat kosmische wetten precies zijn en wat ze voor ons kunnen betekenen. Het is een mooi geschenk, waarvan de meer dan honderd pagina's ieder vanuit een andere invalshoek uitnodigen tot bezinning op de wereld waarin je leeft en de rol die je daarin wilt spelen.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingVoor het eerst in Nederland verschenen in 2007. Inmiddels een standaardwerkje voor spirituele groei en ontwikkeling met een verzameling van alle Universele Wetten; vertaald uit het Amerikaans en met van een heldere inleiding.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De universele wetten van kosmisch bewustzijn

paperback/ gebrocheerd: € 20.00
Voor het eerst in Nederland verschenen in 2007. Inmiddels een standaardwerkje met een verzameling van alle Universele Wetten; vertaald ...

Meer boekennieuws op Facebook.