Flamenkita

een flamencosprookje voor kinderen

Herman Link; Rita Iny

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Flamenkita

overig audio: € 17.95

ISBN: 9789080797307, March 2012
Formaat: 19.0 (h) x 13.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 87 gram.

Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.

serienaam/reeks: Samba Salad jeugdmuziek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Cypressa moet van haar vader, een rijke koopman uit Cadiz, trouwen met een deftige familievriend. Zij wilt dat niet en loopt weg van huis. Dwalend door het bos ontmoet zij de liefde van haar leven, houthakkerzoon Amato. Maar Bruja, de jaloerse bosheks lokt Cypressa in een val en betoverd haar in een boom. Tot er op een dag een houthakker langskomt... Zullen Cypressa en Amato elkaar ooit nog zien?

Flamenkita is een origineel flamencosprookje van Herman Link & Rita Iny. Deze DVD bevat de videoregistratie die Marcus van Hoorn maakte van de theaterproductie. Het verhaal wordt verteld in een unieke combinatie van vurige flamencomuziek en in het Nederlands gezongen poezie. Zang, dans, theater, en lichtvoetige komedie in kindermaten. Gecreeerd en gebracht door een verrassend gezelschap van internationale kunstenaars uit de top van de Nederlandse jeugdtheater-en flamencowereld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Flamenkita

gebonden: € 19.95
Het Spaanse meisje Cypressa moet van haar vader trouwen, maar ze wil niet. Ze vlucht het bos in. Daar ontmoet ze Amato, de zoon van de ...

Meer boekennieuws op Facebook.